Lyon'dan Kerem İçin 23 Milyon Euro

Kerem'de 40m altındaki teklifleri reddedersek, transferin son günlerinde 40m Euro'ya satarız. Yeter ki akıllı satış politikası izlenilsin. Campos'a güveniyorum bu konuda.

Transferler için iki tercih var handikaplarıyla

1- Kerem (ya da kilit diğer bir transfer farketmez) Avrupa vitrininde izlenmişken iyi fiyata anlaşırsın (kendiside isterse). Handikapı o kanada YERLİ nasıl doldurursun tekrar.

2- Kerem'i tutarsın , önümüzdeki sezon avrupa maçın olmayabilir - bu sezonun gerisinde performansı olursa bu sezon alabileceğin bir tekliften uzak kalma ihtimali olabilir.

23 + 5 opsiyon iyi
Yukarisi bence zor ama Portekiz macini bekleyelim

Transferler için iki tercih var handikaplarıyla

1- Kerem (ya da kilit diğer bir transfer farketmez) Avrupa vitrininde izlenmişken iyi fiyata anlaşırsın (kendiside isterse). Handikapı o kanada YERLİ nasıl doldurursun tekrar.

2- Kerem'i tutarsın , önümüzdeki sezon avrupa maçın olmayabilir - bu sezonun gerisinde performansı olursa bu sezon alabileceğin bir tekliften uzak kalma ihtimali olabilir.
Kerem 20 ve üstü teklif varsa satilmali. Artık ciddi şekilde en ufak döviz girdisine klubun hiç olmadığı kadar ihtiyacı var.

Diyelim satılmadı ve kaldı. Kerem bence edin visca gibi Hersene skor olarak katkı verir bence. Çocukta hep gelişmeye meyil ve bu konuda hırsı var. Değişeceğini zannetmiyorum

Lig ortasindan 20 ler 30 lar havada ucusuyo lig bitiyo transfer sezonu basliyo 10 m.ilyon Euro bile teklif eden yok.
Co ovulen Sd ve Danismani o zaman gorecegiz

Rakamlar biraz yüksekten uçuyor gibi. Türk oyunculara o kadar para vereceklerinden emin olamıyorum.

Geri
Üst Alt