maç esnasında yaşanan stres

Dün ayaklarım buz kesti hamam gibi evin içinde. Penaltı kaçtıktan sonra söve söve oruç ağzımızı da rakı içmiş kadar bozduk

Maci izlemeyip 2 saat sonra skora bakmak bir opsiyon olabilir
Onu hiç yapamam geçen Antalya maçında cenaze olduğu için şehir dışına Kastamonu'na gittik.

Ben tüm planımı akşam maça yetişirim diye yapmıştım. Aracı ben kullanıyorum son limitlerde geliyorum ama yok arkadaş çisiydi, yemesiydi arabadakiler habire mola verdiriyor.

Stada yetişemeyeceğimi anladım bari dedim evde TV'den izlerim yok arkadaş yine yetişemedim. Trafikti molaydı cart curt... Neyse arabadan açayım yoldayken izlerim fikri var ama cenazeden dönüyoruz ortam garip şimdi maç açıp izlesem saçma olacak. Millet yiyip içerken, İzmit'ten pişmaniye alışverişi yaparken sorun yok ama bizim maça laf ederler tabi... Neyse bu konu ayrı.

Herkesi bıraktım. Köprü trafiğindeyim açtım maçı telefondan verdim tablet ekranına dakika 86. Hiç hoşuma gitmedi o an skoru görmek tüm aksiyonu kaçırmıştım. Garip hissettim bence o şekil daha kötü en iyisi sıkıla mıkıla yine de izlemek.

Size zarar verdiğini düşünüyorsanız takip etmeyin

sağlıklı bir ortam değil burası zaten, her paydaşıyla tamamen bir çöplük.

Maalesef öyle kendi adıma zarar verdiğini düşünüyorum holigan seviyesinde taraftarım yıllardır da tribün içinden gelen şehir şehir deplasman yapmış olarak söylüyorum bu yıl hayırlısıyla bir şampiyonluğu alalım futbola ara vermek istiyorum. Akıl sağlığım gidecek diye korkuyorum maç esnasında kendimi kaybediyorum öyle böyle değil ki forumda defalarca ban yeme sebebimde bu öfke. Çok lanet bir ortam oluşturdular yatacak yerleri olmasın. Allah’ım yanlarına bırakmasın onun adaleti her zaman tecil ediyor.

Bende çoğu zaman geriliyorum fakat kendimi sakinleştirmeyi başarabiliyorum

Fener lehine kararlar cozutana kadar bu sene olsunlar da kurtulalım diye düşünüyordum bazen. Ama karşıda öyle kahpe bir oluşum var ki bu zihniyetle gazoz kapağı bile kazanmamalılar. Taraftarımızın temel motivasyonu budur bence. O yüzden tüm sinir stres.

Stresden çok nasıl olsa yeneriz rahatlığı görüyorum takımda dün daha da perçinlenmiştir. Bu duygu kıymetli dakikaları harcatıyor ha kendileri bilir kazandıkları sürece umrumda olmaz.

Benim kendi nedenim olarak stresimin tek nedeni tamamıyla yaşanan hakem hatalarından dolayı fbnin hiçbir maç kaybettirilmeyecegi için bizim tüm maçları kazanmak zorunda olmamizdan dolayı, fb hakemsiz kazansa bu kadar stres yapmazdım kesinlikle.En kötü belki bizim fbyle olan maça çok düşük bir ihtimal müdahale etmezler de kendi işimizi kendimiz görürüz yada berabere biter diye bu kadar stress yapıyorum.

Kendimce puan kaybı kredimiz olduğunu düşündüğüm için stres yaşamıyorum. Çekirdeğimle yemeğimle güle oynaya izliyorum.
Çok da kasmayın be, futbol sizi eğlendirmek için var sağlığınızdan önemli değil.

Bu sene rahatim. Icardi penaltiyi kullanmadan önce birine penaltiyi kacirir simdi, ama 5-6 dakika icinde golu atarsak maci bir türlü aliriz demistim.

Okan hocayi Fortuna baya seviyor gibi geliyor bana.

Hakemler
Sosyal Medya
Yanlı Kurullar
Çirkef ve tek odağı aman Gs olmasın tarzı mamalı rakip başkanlar

Her sene 4 farklı cephede savaşıp bir de camia içinde bütünlük sağlamaya çalışıyoruz. Bu dabünyede stres yapıyor

Hakemler
Sosyal Medya
Yanlı Kurullar
Çirkef ve tek odağı aman Gs olmasın tarzı mamalı rakip başkanlar

Her sene 4 farklı cephede savaşıp bir de camia içinde bütünlük sağlamaya çalışıyoruz. Bu dabünyede stres yapıyor
Beni en cok geren durum bu sene sahamizda sampiyonluk kazanarak intikam almak istiyorlar fikstürden belli oluyor iki senedir gecen sezon planlari tutmadi tabi. Ama bu cok bariz ortada.

Koc bu gerceklesirse baskanliktan cekilip GS sahasinda kupa kaldiran baskan olarak tarihe gecmek istiyor. Bu da beni inanilmaz geriyor. Kaldiramam öyle bir görüntü.

Maçtan önce gelen stres büyük abdesti tetikliyor anlamsızca. 🥲

Geri
Üst Alt