maç esnasında yaşanan stres

sampiyonluk icin yaristigin rakip bu kadar kahpe olunca stres daha da fazla oluyor.

atiyorum trabzon‘la yarissak bu kadar yükselmezdim. ama fb‘nin sampiyon olma ihtimali bile beni mahvediyor.

su sezonu hayirlisiyla sampiyonluk ile bitirelim sonrasinda ne olursa olsun.

2 - 3 oldugunda ayni fb - Giresun, basak - Galatasaray sonu gibi olacagini kabullenmistim

Normalde çok sakin izlerim maçları ama sene o yali denen herifin yaptırdığı pislikler sebebiyle sahamızda kupa kaldırma ihtimalini düşündükçe gerildim günden güne

Ben Maç izlerken rahatım.Maç'ı yenilince diğer Maç'ı kazanırız şampiyonluk yarışı devam ederken niye strese gireyim :D Şampiyonluk kaçtığında üzülebilirim sadece.Maç'ı yenilince milyon eurolar kadar maaş alan futbolcular yine eğlencesine gidiyo 1 yerlerde takılıyo ben niye üzüleyim :D

Bu arada sahamızda kupa kaldırma olayı sanki yanlış biliniyor. Bildiğim kadarıyla son maç oynanmadan kimse kupa kaldıramıyor. Geçen sene bizim maçlarımız bitmişti lig uzun sürdüğünden dolayı herkes tatile gidecekti o yüzden kupayı o maçtan sonra aldık. Zaten şampiyonduk. O hesapla o zaman kupanın Ankaragücü maçında sahada olması lazımdı. Çünkü kazanırsak şampiyonduk. Şimdi burada öyle bir durum olmaz. O maçla bizi yenip şampiyon da olsalar yada bizim sahaya şampiyon da çıksalar kupayı orada almayacaklar. Son maçları galiba İstanbulspor kendi evlerinde oynuyorlar orada maç sonunda alırlar. Bunun için boşuna gerilmeyin bence öyle bir ihtimal yok.

Yukarıdaki yazıya ek olarak şimdi hatırladım 2013'de Sivasspor maçında şampiyon olduğumuzda sondan bir önceki maç olan Kadıköy deplasmanına şampiyon olarak gitmiştik. Kupayı orada mı verdiler hayır son lig maçından sonra sanırım Trabzon maçıydı o maç bittikten sonra kupayı aldık.

Çok stresli maçları yada dakikaları şapka ile izlerim. Tehlikeli pozisyonda sesi kısar kafamı öne eğip forumdan skoru takip ederim. Yenilen gol anında çekilen acı forumda skoru görmekten çok daha ağır. Önemli penaltıları asla izlemem sesi dinlerim. Evet saçmaladığımı biliyorum : D

Artık yaşlandık sanırım. Dün çok gergindim bizim maçta. Vinicius’un sarı kart gördüğü pozisyonda o serbest vurüştan gol yesek bir yerleri kırarım diye televizyon’u kapattıp 4 dakika evin içinde dolaşıp 3 kere banyoda yüzümü yıkadım. Maç bittiğini görünce rahatladım.
2012’deki final maçını zor kaldırırdım şimdiki halimle herhalde.

Bu arada sahamızda kupa kaldırma olayı sanki yanlış biliniyor. Bildiğim kadarıyla son maç oynanmadan kimse kupa kaldıramıyor. Geçen sene bizim maçlarımız bitmişti lig uzun sürdüğünden dolayı herkes tatile gidecekti o yüzden kupayı o maçtan sonra aldık. Zaten şampiyonduk. O hesapla o zaman kupanın Ankaragücü maçında sahada olması lazımdı. Çünkü kazanırsak şampiyonduk. Şimdi burada öyle bir durum olmaz. O maçla bizi yenip şampiyon da olsalar yada bizim sahaya şampiyon da çıksalar kupayı orada almayacaklar. Son maçları galiba İstanbulspor kendi evlerinde oynuyorlar orada maç sonunda alırlar. Bunun için boşuna gerilmeyin bence öyle bir ihtimal yok.
Bu beni rahatlattı

Bende Icard penalti atarken, bakamadim. Ve bakinca malesef top kalecideydi. Cok moralim bozulduydu. Üç defa koltuk ta yer degistirdim. Totem olsun diye. Sonunda galib geldik Allaha sukur.

He bide Zaha ya falan bagiriyordum, korner bayragina git, zaman gecir diye. Ama son ataklarda hep gol atmak istedik. Ve tehlikeli kontra ataklar yedik. Allahtan gol yemedik son dakikalarda

Sirf bu stresi yaşamamak icin sofascore appini indirdim ve ordan gol bildirimi aliyorum. Benim yayin 45-60saniye geriden geldigi icin önceden haberim olmuş oluyor. Yoksa kalbe zarar bukadar stress

Maalesef öyle kendi adıma zarar verdiğini düşünüyorum holigan seviyesinde taraftarım yıllardır da tribün içinden gelen şehir şehir deplasman yapmış olarak söylüyorum bu yıl hayırlısıyla bir şampiyonluğu alalım futbola ara vermek istiyorum. Akıl sağlığım gidecek diye korkuyorum maç esnasında kendimi kaybediyorum öyle böyle değil ki forumda defalarca ban yeme sebebimde bu öfke. Çok lanet bir ortam oluşturdular yatacak yerleri olmasın. Allah’ım yanlarına bırakmasın onun adaleti her zaman tecil ediyor.
İşin zevki kaçtı açıkçası ben de yıllarca tribündeydim, deplasman kültürüm pek olmasa da. Gelinen noktada taraftarlık, futbol, rekabet kavramları yerin dibine girdi. Şike döneminde bile ortam bu kadar rezil değildi.

Bu noktaya getiren de bariz zaten, Ali Koç geldiğinden beri sağolsun en büyük faydası beni Türk futbolundan iyice soğutmak oldu, şımarık bir zengin aile bireyinin nelere sebep olabileceğini de herkes görmüş oldu bu süreçte. Zamanında Fatih Terim'i piyasadan silmeye çalışırken ciddi bir kesim onun peşinden gitti buna Galatasaraylılar da dahil ve adam o günden sonra planlı şekilde tüm sivrilen camia mensuplarına aynı tavrı göstermeye başladı. Yarın Okan Buruk'a da aynısını yapar zamanı yeterse ki fragmanı gördük.

Her maçımızı hakemle kazandığımızı, onlarınsa her maçı hakeme rağmen kazandıklarını empoze etmeye çalışıyorlar topyekün medya üzerinden yıllardır, kimse de dur demiyor ee bu da insanları geriyor da geriyor, bir yerde patlama olmaması mümkün mü? İnsanın en zayıf noktalarından biri haksızlığa uğramaktır bu da özellikle Galatasaraylıları fazlasıyla geriyor, anlayabiliyorum durumu çok da zor biliyorum ama dediğim gibi zengin bir ailenin bir mensubu başarısız oldu demesinler diye bunca insanın sinir harbi yaşamasına gerek yok.

Ne zaman gerçekleşti bu bilmiyorum ama soğudum açıkçası, ben zaten bayağıdır takmıyorum, müdahalem olmadığı konularda kendimizi paralamanın anlamı yok. Kendi camiamızın da Erden Timur gibi bir karaktere yaptıkları Ali Koç'un Türk futboluna yaptıklarından az değil ek olarak, böyle bir değer bulduk onu bile tüketme peşindeyiz, o yüzden her yerin içi çürümüş diyorum.

Maclardan önce kac litre talisiker tüketiyorsun
Alkol kullanmıyorum.

30undan sonra durgunlaştım. Eskiden daha heyecanlıydım. Ama şimdi de iyi sövüyorum.

Ben Maç izlerken rahatım.Maç'ı yenilince diğer Maç'ı kazanırız şampiyonluk yarışı devam ederken niye strese gireyim :D Şampiyonluk kaçtığında üzülebilirim sadece.Maç'ı yenilince milyon eurolar kadar maaş alan futbolcular yine eğlencesine gidiyo 1 yerlerde takılıyo ben niye üzüleyim :D
Yaşiyorsun bu hayati MurATIM

Geri
Üst Alt