maç esnasında yaşanan stres

İşin zevki kaçtı açıkçası ben de yıllarca tribündeydim, deplasman kültürüm pek olmasa da. Gelinen noktada taraftarlık, futbol, rekabet kavramları yerin dibine girdi. Şike döneminde bile ortam bu kadar rezil değildi.

Bu noktaya getiren de bariz zaten, Ali Koç geldiğinden beri sağolsun en büyük faydası beni Türk futbolundan iyice soğutmak oldu, şımarık bir zengin aile bireyinin nelere sebep olabileceğini de herkes görmüş oldu bu süreçte. Zamanında Fatih Terim'i piyasadan silmeye çalışırken ciddi bir kesim onun peşinden gitti buna Galatasaraylılar da dahil ve adam o günden sonra planlı şekilde tüm sivrilen camia mensuplarına aynı tavrı göstermeye başladı. Yarın Okan Buruk'a da aynısını yapar zamanı yeterse ki fragmanı gördük.

Her maçımızı hakemle kazandığımızı, onlarınsa her maçı hakeme rağmen kazandıklarını empoze etmeye çalışıyorlar topyekün medya üzerinden yıllardır, kimse de dur demiyor ee bu da insanları geriyor da geriyor, bir yerde patlama olmaması mümkün mü? İnsanın en zayıf noktalarından biri haksızlığa uğramaktır bu da özellikle Galatasaraylıları fazlasıyla geriyor, anlayabiliyorum durumu çok da zor biliyorum ama dediğim gibi zengin bir ailenin bir mensubu başarısız oldu demesinler diye bunca insanın sinir harbi yaşamasına gerek yok.

Ne zaman gerçekleşti bu bilmiyorum ama soğudum açıkçası, ben zaten bayağıdır takmıyorum, müdahalem olmadığı konularda kendimizi paralamanın anlamı yok. Kendi camiamızın da Erden Timur gibi bir karaktere yaptıkları Ali Koç'un Türk futboluna yaptıklarından az değil ek olarak, böyle bir değer bulduk onu bile tüketme peşindeyiz, o yüzden her yerin içi çürümüş diyorum.

Alkol kullanmıyorum.
+1905 Daha güzel anlatılamazdı her yere nokta atışı yapmışsınız ne denilebilir ki başka

Bazı maçlar umursamıyorum bile bu sene ztk maçında ve prag macında 1 dakika bile sinirlenmedim. Ama dün baya sinirlendim dakikalarca küfrettim. Bu bizden çok ifbnin haksızlıklarla şampiyon olma ihtimalinin gerip sinirlendirmesi büyük ihtimal.

Ben Maç izlerken rahatım.Maç'ı yenilince diğer Maç'ı kazanırız şampiyonluk yarışı devam ederken niye strese gireyim :D Şampiyonluk kaçtığında üzülebilirim sadece.Maç'ı yenilince milyon eurolar kadar maaş alan futbolcular yine eğlencesine gidiyo 1 yerlerde takılıyo ben niye üzüleyim :D
Lann bırak :D

@Murat Durmaz GS maçlarını şu şekil takip ediyor anladığım kadarıyla

Maçlar'ı izlerken şu şekilim Kemal'im temsili yav :D
Yunus Emre The Alfanın Öz Evladı Survivor Troll - YouTube

Galatasaray maçını izle ve ortamdan uzaklaş uzun süredir yaptığım şey bu

Twitterda futbol ile ilgili çoğu haber kaynağını bile sessize aldım

Son haftalara giriyoruz artık bu stres artarak devam edecektir

3-2 den sonra kapattım Kasımpaşa maçını, ara ara skoru takip edip açtım sonradan. Hiçbir zaman yapmadığım şeyleri yapıyorum, normal kafayla söylemeyeceğim şeyler falan söylüyorum maç esnasında, küfürler beddualar vs. Normalde takmam pek ama bu sezon rezil bir rekabet ortamı yaratıldı, bu da ciddi stres yaratıyor.

Sizi gerginliğe iten şey maçımızın zora girmesi değil. Rakibimizin şu anda 20 puan gerimizde olması gerekirken TFF, Mhk, Anadolu takımları ve futboldaki Galatasaray hariç tüm unsurların desteğiyle 2 puan gerimizde olması. En ufak tökezlememizde onları yardımla önümüze geçireceklerini ve bir daha yakalatmayacakları bilmemiz.

Herşeyin adil ilerleyeceğinden emin olsanız bu kadar strese girmezseniz zaten şu anda 60 puanları falan olması lazımdı.

Bizim yorumları okuduktan sonra olaya bir de Okan hoca ve Kerem gibi çok fazla tepki alabilen isimleri düşünüyorum acaba onlar nasıl bir stres altında kalıyor

Özellikle Hocanin yüzünden çok iyi okunmuyor aslında

Ne kadar stres olsak bile sonu güzel olacak. Bu şampiyonluk şeref meselesi oldu. Böyle bir yapı ile anca Galatasaray gibi bir güç baş edebilir. İpler bizim elimizde. Kupayı kavradık. Güçleri yetiyorsa gelip alsınlar.

Geri
Üst Alt