İşin zevki kaçtı açıkçası ben de yıllarca tribündeydim, deplasman kültürüm pek olmasa da. Gelinen noktada taraftarlık, futbol, rekabet kavramları yerin dibine girdi. Şike döneminde bile ortam bu kadar rezil değildi.
Bu noktaya getiren de bariz zaten, Ali Koç geldiğinden beri sağolsun en büyük faydası beni Türk futbolundan iyice soğutmak oldu, şımarık bir zengin aile bireyinin nelere sebep olabileceğini de herkes görmüş oldu bu süreçte. Zamanında Fatih Terim'i piyasadan silmeye çalışırken ciddi bir kesim onun peşinden gitti buna Galatasaraylılar da dahil ve adam o günden sonra planlı şekilde tüm sivrilen camia mensuplarına aynı tavrı göstermeye başladı. Yarın Okan Buruk'a da aynısını yapar zamanı yeterse ki fragmanı gördük.
Her maçımızı hakemle kazandığımızı, onlarınsa her maçı hakeme rağmen kazandıklarını empoze etmeye çalışıyorlar topyekün medya üzerinden yıllardır, kimse de dur demiyor ee bu da insanları geriyor da geriyor, bir yerde patlama olmaması mümkün mü? İnsanın en zayıf noktalarından biri haksızlığa uğramaktır bu da özellikle Galatasaraylıları fazlasıyla geriyor, anlayabiliyorum durumu çok da zor biliyorum ama dediğim gibi zengin bir ailenin bir mensubu başarısız oldu demesinler diye bunca insanın sinir harbi yaşamasına gerek yok.
Ne zaman gerçekleşti bu bilmiyorum ama soğudum açıkçası, ben zaten bayağıdır takmıyorum, müdahalem olmadığı konularda kendimizi paralamanın anlamı yok. Kendi camiamızın da Erden Timur gibi bir karaktere yaptıkları Ali Koç'un Türk futboluna yaptıklarından az değil ek olarak, böyle bir değer bulduk onu bile tüketme peşindeyiz, o yüzden her yerin içi çürümüş diyorum.
Alkol kullanmıyorum.