Maça Çıkmama Kararı Hakkındaki Görüşleriniz Neler?

kac kere yiktik da ne oldu...

bunlardaki camur oyle bisiki ,ktarif edilemeyen noktalari o iste.

yıllardır bu çamur düzeni kurarlarken kulağının üzerine yatan yöneticilerimizi minnetle anıyorum... ben şahsen onların kurduğu oyun içerisinde mücadele ederek yenilmeyi hiç denemeden mağlup olmamaya tercih ederim... çıkmazsak mağlup olmamış gibi oluruz doğrudur... ama hangimizin içine siner?...

bizi piyon yapamazlar. gidilmemeli maça. ya da 11-12 yaşinda veletleri göndersinler.

Talihsiz bir konu. Anket sonuçları daha da talihsiz.

Tabii çıkacağız tartışması yapılmayacak bir şey.

Ciksinlar aslanlar gibi mucadele etsinler alayini ustuste koyup yensinler kupayida hocamiz bacak arasina koyup tribune donerek istiyorsaniz gosteririz desin.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yıllardır bu çamur düzeni kurarlarken kulağının üzerine yatan yöneticilerimizi minnetle anıyorum... ben şahsen onların kurduğu oyun içerisinde mücadele ederek yenilmeyi hiç denemeden mağlup olmamaya tercih ederim... çıkmazsak mağlup olmamış gibi oluruz doğrudur... ama hangimizin içine siner?...

yeminle bu .... umrumda degil .

bu duzene karsi cikan bir Galatasaray binlerce kupaya bedel benim icin

yapılması gereken: maça çıkıp tahrik etmektir ve ceza aldırtmak hatta maçı tatil ettirmektir.. pisliğe karşı pislik yaparak mücadele edebilirsin..

Biz çıkarsak maç bitmez orada, kazanan biz oluruz.

Çıkmazsak görgüsüz gibi sevinirler TBF'de mutlu olur.

Sırf birilerini o kadar kolay mutlu etmemek için çıkmalıyız bu maça.

Mevzu yenmek yenilmek değil bazılarımız olayı yanlış anlıyor bu düzene tepki için çıkmamak gerekir o salona tbf kararıyla hakem atamasıyla resmen düzeni kurmuş bize gel sıkıysa al kupayı diyor bu yüzsüz arlanmazların oyununa neden alet olmak istiyorsunuz?Yenip kupayı alsan ne olacak daha önce yapmadığımız şey mi ne değişti peki?Bir şeylerin düzelmesi adına bir umut böyle bir protesto yapılmalı.

yapılması gereken: maça çıkıp tahrik etmektir ve ceza aldırtmak hatta maçı tatil ettirmektir.. pisliğe karşı pislik yaparak mücadele edebilirsin..

Hakemler yaralandı bile bu şikecilerin stadında ama yine de iptal edilmedi maç.

Ancak biz önde olursak son dakika'da maçı yeni oynatmak için tatil ederler tahrik ettik diye.

maç oynanmadan kupayı elimizle teslim etmek nedir ,baskı altında olacak onlar, çıkıp mücadele edicez gerekirse tahrikte edicez alıcaz o maçı, alamasak ta sıkıntı değil,mücadele edelim yeterlidir.

12 mayıs 2012de de yenilirdik ona bakarsan

hayır şampiyonluğunu 34 maçta tescil etmiş bir takımın elinden play-off ile şampiyonluk alamazlardı nasıl şike yüzünden feneri infial yüzünden düşüremiyorlarsa, aynı şey bizim için de geçerli.

Maça elbette çıkmalıyız. Son maç bu artık, kazanan şampiyon. Aslanlar gibi mücadele etmeliyiz, ama bunun yanında da rakibi ve seyircileri tahrik etmeliyiz. Seyircilerin çıkaracağı bir takım olaylar bizi değil kendi takımlarını gerecektir bence. Bundan kazançlı olan biz oluruz. Tempo düşer, Fenerbahçe Ülker seyircinin gazıyla iyi tempo yapacaktır, bunun önüne biraz olsun geçilmiş olur.

Ergin Ataman şampiyonluk sözü verdi. Hocaya ve takıma güveniyorum açıkçası. Ne olursa olsun bu maça çıkıp, kazanmak için mücadele etmeliyiz.

Gerekirse hakemleride bir şekilde yeneceğiz! Çok büyük bir fırsat geçmiş elimize, Kadıköy'de kaldırdığımız kupadan sonra, basketboldada rakibinin sahasında kupa kaldırma ihtimalin varsa bunu değerlendirmelisin bence.

hayır şampiyonluğunu 34 maçta tescil etmiş bir takımın elinden play-off ile şampiyonluk alamazlardı nasıl şike yüzünden feneri infial yüzünden düşüremiyorlarsa, aynı şey bizim için de geçerli.

ya sonuçta 1 gol atsalar şampiyondular

sen ne diyon?

çıkıp aslanlar gibi kupamızı alıp seher vaktine kadar salonda kutlama yapmalıyız

Geri
Üst Alt