# Madjid Bougherra

Cevap: # Madjid Bougherra

İnsallah imkansız olur 7 M pounda ne stoperler alınır be. Kim bu adam . Bırak poundu ben 7M Euro'ya psg'den sakho'yu alırım . Tanrı yaptınız be adamı dehseti görcem ben cezayir kac gol yicek dünya kupasında ben az 8'den acıyorum ...

Senin her yorumun bir öncekinden daha kötü.Cezayir kaç gol yiyecek diyorsunda,bu defans işi bir kişiyle mi oluyor?

Cok ilginç ya bu forum Rijkaardlar neeskensler haldun üstüneller kaynıyor maşallah maşallah

Bizde böyle cevherler varya sırtımız yere gelmez

Saydıgın adamları pek cevherlik bir yanı yok ama ... Galatasaray gibi takım bursa'dan 11 puan fark yemesi cevherlik mi oluyor ...

Bana Boughie'yi anlatmayın. Ben Rangers taraftarıyım, her maçını izliyorum. Süper bir oyuncu...

Madjid Bougherra

Barcelona and Sevilla are understood to be interested in Rangers defender Madjid Bougherra according to Sport.

The 27-year-old Algerian international spent a number of years playing at various levels in England before signing for the Glasgow outfit in 2008 and his performances in the UEFA Champions League and in helping Algeria secure a place at the World Cup in South Africa have drawn interest from the two Spanish clubs.

Rangers boss Walter Smith has dimissed the link with Barca, saying it is little more than mere speculation.

"For any player it is good that you attract interest from Barcelona, but is just that, speculation. What I need is that he plays well until end of season, and continue to into next," Smith is quoted as saying.

It is understood that Barcelona director of football Txiki Begiristain has given coach Pep Guardiola several DVD's of the Algerian stopper in action and the Bluagrana may intensify their interest during the summer.

burada barca ve sevilla onunla ingileniyomus ne kadar dogru bilinmez ama gayet iyi bir adamdir

İzlemeden bir oyuncu hakkında neye göre yorum yapıyorsunuz?

İsmi mi kötü :D

Saydıgın adamları pek cevherlik bir yanı yok ama ... Galatasaray gibi takım bursa'dan 11 puan fark yemesi cevherlik mi oluyor ...

Saydıgım adamların cevherligi mi yok. (:

Boşver kardeşim Haldun üstünelcilik oynamaya devam

Daha 3 ay once yeter haldun üstünel diye dalga geçiyorduk rakiplerle

Nankörlük bu başka birşey degil

Bana Boughie'yi anlatmayın, ben Rangers taraftarıyım, her maçını izliyorum... Süper bir oyuncu... Alırsak büyük iş yapmış oluruz. Yanında Boyd'u da alalım...

Senin her yorumun bir öncekinden daha kötü.Cezayir kaç gol yiyecek diyorsunda,bu defans işi bir kişiyle mi oluyor?

Fenerde Lugano'yu cıkar fener 9 mac kazanamdı , ama lugano gelince 9 mac gol yemediler . Defans yeri gelince tek adamlıkta oluyor . Tamam ya burda millete laf anlatmak zorunda degilim . Alın bougherraları , grelları ... fazla bile bu taraftara onlar ...

Neill'i de izlemiştin Emir. :sad007:

Neill'ı izledim, bize gelmeden böyle oynamıyordu adam, git istediğin İngiliz'e sor... Everton'da son 7 8 maç iyi oynadı ama belki Süper Lig daha kolay gelmiştir adama...

Fenerde Lugano'yu cıkar fener 9 mac kazanamdı , ama lugano gelince 9 mac gol yemediler . Defans yeri gelince tek adamlıkta oluyor . Tamam ya burda millete laf anlatmak zorunda degilim . Alın bougherraları , grelları ... fazla bile bu taraftara onlar ...

geçen yıl lugano'nun sözleşmesi bittiği zaman burada lugano için başlık açtım nerdeyse herkes küfür etti. aman kardeşim sakın açma konuyu. luganoyu çirkef haysiyetsiz olarak görenler şimdi Bougherra için gelsin diye dua ediyor. bu adamın yanınada lugano melek.

EDİT.Normal hayatta herşeye,herkese "he" diyen birine benziyorsun,akşam eve gelip klavyenin başına geöince aslan kesiliyorsun.

Defansın tek kişiyle yapıldığını ilk defa senden duyuyorum.Şu dediklerinden umursanacak biri olmadığın belli.

Neill'ı izledim, bize gelmeden böyle oynamıyordu adam, git istediğin İngiliz'e sor... Everton'da son 7 8 maç iyi oynadı ama belki Süper Lig daha kolay gelmiştir adama...

Neill 10 yıldır EPL'de bu şekilde oynuyordu adama vahiy inmedi (:

Son dünya kupasının en iyi stoperleri arasındaydı

İngiltere liginin temposunu hızını kapmış her oyuncu bu ligde Puyol etkisi yaratır zaten

Halep ordaysa arşın burda gösterselerdi cevherliklerini o zaman ...

Elinde dünyanın en iyi teknik direktörü ödülü bulunan adama gelmiş cevheri yok diyorsun bende saha gülüyorum ne diyim ?

Eline ne verdinde göstersin ? Sarp Zan Server ayhan barış takımın sene başındaki omuriligi.

Kaliteye bakarmsın alayı 2.sınıf topcu bile olamicak seviyede

Üstüne Kewell gibi Baros gibi takımın %50'si olan iki oyuncu 5 ay yok

Fox'un spor haberlerinde pek çok yalan haber gördüm. Ondan dolayı inandırıcı gelmiyor. Şu sıralar adı geçen defans oyuncularından en kaliteli isimlerden biri. Gelmesini isterim.

O kadar parayı bir stopere verecegimizi pek sanmıyorum, helede bu kadar cok varken elimizde. Ama bakalım belkide vermişlerdir, bekleyip görecez başka çare yok..

Geri
Üst Alt