Madrid’den Galatasaray’a Genç Yetenek

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
aPqab4.jpg

Galatasaray daha bir genç futbolcuyu kadrosuna kattı.

Haberin Detayları GSC Portal’da...

:ka19: Insallah tutar..

endoğan zaten a takımda ,kaan da anlaşma gereği a takımda yer alacak.yusufun daha yaşı küçük ama neden olmasın yetenekliyse..

Arda ve Semih'ten sonra doğru düzgün kimse çıkmadı içerden. Umarım yıldız olur bu çocuk.

Cok yetenekli biri olsa adamlar birakmazdi, dev takimlarda antrenmana cikmis ama isik görmemislerki kabul etmemisler cocugu.

Lucas da orda burda antremana cikmamismiydi sonuc? bu arkadas iyise birakmazlardi ,ama türkiyeden yerli futbolcu almak el yakti icin mecburen böyle futbolculari deniyecegiz belki birisi tutar diye

İyi olsa bırakmazdılar mantığı yanlış. Koca Real Madrid’den bahsediyoruz. Adamlar Sneijder’i, Robben’i, Mesut’u gönderecek lüksteyken hala ne diye bu gibi yorumlara giriyorsunuz anlam veremiyorum. Real Madrid alt yapı takımı değil. Onlara genç yetenek değil de hazır süperstarlar lazım daha çok.

İyi olsa bırakmazdılar mantığı yanlış. Koca Real Madrid’den bahsediyoruz. Adamlar Sneijder’i, Robben’i, Mesut’u gönderecek lüksteyken hala ne diye bu gibi yorumlara giriyorsunuz anlam veremiyorum. Real Madrid alt yapı takımı değil. Onlara genç yetenek değil de hazır süperstarlar lazım daha çok.

Sadece Madrid degilki, City ve A.madride'de gitmis ve kimbilir kac kulübe daha gitti, ama sadece bu 3 takimin adi var diye haberde bunlardan bahsedilmis. Yerli oldugu icin tabiki iyi olmus bizimkilerin aldigi, ama patlama yapacak veya yildiz adayi diye beklemek dogru olmaz.

kendilerince yeterli görmemişlerdir. Orda antremana çıkmak bile tecrübe.

Sadece Madrid degilki, City ve A.madride'de gitmis ve kimbilir kac kulübe daha gitti, ama sadece bu 3 takimin adi var diye haberde bunlardan bahsedilmis. Yerli oldugu icin tabiki iyi olmus bizimkilerin aldigi, ama patlama yapacak veya yildiz adayi diye beklemek dogru olmaz.

City de alt yapı takımı değil. Mesela Barça olsa evet derdim. Onlar kolay kolay bırakmaz yeteneği olan futbolcuyu. Ama Real, City gibi kulüpler uğraşmaz. Ayrıca bir de şu açıdan bakalım. Yeteneği olmasaydı alıp genç takımlarında denerler miydi bu takımlar?

Haa yıldız olur olmaz onu demiyorum zaten. Ama örneğin Trabzon falan alsa ve azıcık parlasa sonra uğraş uğraşabilirsen. O yüzden bu gibi futbolcuları zamanında kendimiz bulmalıyız. Sonra da kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda kalmayız böylece. Tutmasa da zaten çeker gider. Bir şey kaybetmeyiz.

Büyük bi ihtimalle varlıklı bir ailenin çocuğu, her takımda denemiş olmamış. Bana kalırsa madrid de city de tanıdık veya başka birşey vasıtasıyla denenmiştir.

City de alt yapı takımı değil. Mesela Barça olsa evet derdim. Onlar kolay kolay bırakmaz yeteneği olan futbolcuyu. Ama Real, City gibi kulüpler uğraşmaz. Ayrıca bir de şu açıdan bakalım. Yeteneği olmasaydı alıp genç takımlarında denerler miydi bu takımlar?

Haa yıldız olur olmaz onu demiyorum zaten. Ama örneğin Trabzon falan alsa ve azıcık parlasa sonra uğraş uğraşabilirsen. O yüzden bu gibi futbolcuları zamanında kendimiz bulmalıyız. Sonra da kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda kalmayız böylece. Tutmasa da zaten çeker gider. Bir şey kaybetmeyiz.

Deneme Antrenmanlarina cikmak icin fazla yetenek sahibi olmasi gerekmiyor zaten. Menajerin saglam kaynaklari vardir torpil ile cikarir, veya para verir bir bakin der. Adi, sani olmayan bir cocugu takip edip, hakkinda rapor yazip ondan sonra gel bakalim seni bir deniyelim diyerek parlayan oyuncu sayisi cok nadirdir.

Dedigin gibi zaten bir sey kaybetmeyiz, aldigimiz iyi olmus. Ama böyle taraftarin önüne Real Madrid, M.City gibi takimlarda oynadi oradan Galatasaraya geldi diyerek piyasa yapiyorlar, sonra bir maca cikiyor herkes Messi bekliyor öyle cikmayincada herkes linc ediyor cocugu.

Iyice krese döndük. Bu gidisle para yerine jelibon üzerinden kontrat yapacaz oyuncularimizla.

Kesinlikle katılıyorum ve boş bir oyuncu olduğunu sanmıyorum hem henüz 17 yaşında daha gelişmesi için yılları var önün en kötü ihtimalle takımımızda oyununu gerekli seviyeye getirmesinin ardından , alternatif yerli oyuncularımızdan biri olur.

Böyle yetenekleri almaktan çok geliştirebilmek önemli.

Cok yetenekli biri olsa adamlar birakmazdi, dev takimlarda antrenmana cikmis ama isik görmemislerki kabul etmemisler cocugu.

takımların kalibreleri farkli. onlar agir siklet bi takım, biz ise tüy siklet.

hem iyi olsa birakmazdi tanimi gercek olsaydi dunyada transfer yapılmazdı. her takımın aldigi oyuncu, sonucta iyi olsaydi alamazdi. cunku aldigi takim onu birakmazdi. onlarda cop muamelesi goren bi oyuncu turkşye ligini supurebilir. galatasarayda cop muamelesi goren bi oyuncu daha alt sinif takimlarin iyi oyuncusu olabilir

Adi, sani olmayan bir cocugu takip edip, hakkinda rapor yazip ondan sonra gel bakalim seni bir deniyelim diyerek parlayan oyuncu sayisi cok nadirdir.

Luis Suarez

Alexis Sanchez

Ramires

Edin Dzeko

pat diye aklima gelenler...herkes bizim gibi 30+ yasindaki ihtiyar topcular getirmiyo...ve her oyuncu anasindan karnindan yildiz topcu diye cikmiyo boyle yetenekleri denemekte fayda var

Geri
Üst Alt