- 30 Nisan 2012
- 13.048
- 1.012
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi olsa bırakmazdılar mantığı yanlış. Koca Real Madrid’den bahsediyoruz. Adamlar Sneijder’i, Robben’i, Mesut’u gönderecek lüksteyken hala ne diye bu gibi yorumlara giriyorsunuz anlam veremiyorum. Real Madrid alt yapı takımı değil. Onlara genç yetenek değil de hazır süperstarlar lazım daha çok.
Sadece Madrid degilki, City ve A.madride'de gitmis ve kimbilir kac kulübe daha gitti, ama sadece bu 3 takimin adi var diye haberde bunlardan bahsedilmis. Yerli oldugu icin tabiki iyi olmus bizimkilerin aldigi, ama patlama yapacak veya yildiz adayi diye beklemek dogru olmaz.
Sadece Madrid degilki, City ve A.madride'de gitmis ve kimbilir kac kulübe daha gitti, ama sadece bu 3 takimin adi var diye haberde bunlardan bahsedilmis. Yerli oldugu icin tabiki iyi olmus bizimkilerin aldigi, ama patlama yapacak veya yildiz adayi diye beklemek dogru olmaz.
City de alt yapı takımı değil. Mesela Barça olsa evet derdim. Onlar kolay kolay bırakmaz yeteneği olan futbolcuyu. Ama Real, City gibi kulüpler uğraşmaz. Ayrıca bir de şu açıdan bakalım. Yeteneği olmasaydı alıp genç takımlarında denerler miydi bu takımlar?
Haa yıldız olur olmaz onu demiyorum zaten. Ama örneğin Trabzon falan alsa ve azıcık parlasa sonra uğraş uğraşabilirsen. O yüzden bu gibi futbolcuları zamanında kendimiz bulmalıyız. Sonra da kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda kalmayız böylece. Tutmasa da zaten çeker gider. Bir şey kaybetmeyiz.
İyi olsa bırakmazdılar mantığı yanlış. Koca Real Madrid’den bahsediyoruz. Adamlar Sneijder’i, Robben’i, Mesut’u gönderecek lüksteyken hala ne diye bu gibi yorumlara giriyorsunuz anlam veremiyorum. Real Madrid alt yapı takımı değil. Onlara genç yetenek değil de hazır süperstarlar lazım daha çok.
Cok yetenekli biri olsa adamlar birakmazdi, dev takimlarda antrenmana cikmis ama isik görmemislerki kabul etmemisler cocugu.
Adi, sani olmayan bir cocugu takip edip, hakkinda rapor yazip ondan sonra gel bakalim seni bir deniyelim diyerek parlayan oyuncu sayisi cok nadirdir.