Madrid’den Galatasaray’a Genç Yetenek

alsak bir dert almasak bir dert kimse bişey beğenmiyor arkadaş.fener alsa biz böyle adamları kapamıyoruz oluyor,alınca da orda tutmamış buraya gelmiş.

O zaman bi "Zaten yetenekli olsa Porto alırdı" çakayım şuraya da eksik kalmasın.

Lucas da orda burda antremana cikmamismiydi sonuc? bu arkadas iyise birakmazlardi ,ama türkiyeden yerli futbolcu almak el yakti icin mecburen böyle futbolculari deniyecegiz belki birisi tutar diye

Lucasta sonuç ne ne top oynadiki sonuç olsun oynadığı maçlarda fena değildi ne bekliyordun takımı uçurmasını mı?

alt yapılarımız çöp açıkcasıjenerasyon gelmiyor böyle gurbetçileri toplamak yanlış bir strateji değil..

zamanında appiahta galatasaray altyapısnda beğenilmemiş ve uçak parası bile verilmeden gönderilmişti,keza samuel eto da r.mdrdte beğenilmemişti,kendini geliştirirse çok çalışırsa kumaşı da iyi ise katkı sağlar,öyle olmasını umuyoruz,

Noluyor la her kafamı kaldırışımda ne idüğü belli olmayan bir oyuncu daha alıyoruz. Bunlar PAF takım için heralde bu kadar genç oyuncuya a takımda yer açamayız

Lucas da orda burda antremana cikmamismiydi sonuc? bu arkadas iyise birakmazlardi ,ama türkiyeden yerli futbolcu almak el yakti icin mecburen böyle futbolculari deniyecegiz belki birisi tutar diye

Lucas kötü oyuncu değil adamı hiç tanımadığı ligte son 20 dakika bitik bir takıma kurtarıcı diye alırsan bir varlık gösteremez

Lucas kötü oyuncu değil adamı hiç tanımadığı ligte son 20 dakika bitik bir takıma kurtarıcı diye alırsan bir varlık gösteremez

Ben burda Lucas icin kötü demek istemedim. benim demek istedigim bu yerli arkadas bilmem kac büyük takimin antremanina cikmis simdi yeni messi derler öyle bir beklenti olmasin demek istedim.

gerci gözüme takildi bu arkadas nasil katilmiz bukadar ünlü takimlarin antremanlarina? büyük ihtimal ya zengin cocugu yada tanidigi iyi bir manager var para verip antremanlara katilmis olabilir.

Insallah ilk 11 vazgecilmesi olur lakin duyduklarima gore zamaninda denenmis ve o zaman ki teknik heyet tarafindan begenilmemis.

Prandelli'nin gelisiyle beraber boyle ani transferler insani kusku icerisinde birakiyor..

Ayrica R.Madird alt yapi olayi dogru degilmis, denenmek amaciyla 2 hafta antrenmanlara cikmis ve begenilmemis.

Umarim dogru degildir..

City de alt yapı takımı değil. Mesela Barça olsa evet derdim. Onlar kolay kolay bırakmaz yeteneği olan futbolcuyu. Ama Real, City gibi kulüpler uğraşmaz. Ayrıca bir de şu açıdan bakalım. Yeteneği olmasaydı alıp genç takımlarında denerler miydi bu takımlar?

Haa yıldız olur olmaz onu demiyorum zaten. Ama örneğin Trabzon falan alsa ve azıcık parlasa sonra uğraş uğraşabilirsen. O yüzden bu gibi futbolcuları zamanında kendimiz bulmalıyız. Sonra da kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda kalmayız böylece. Tutmasa da zaten çeker gider. Bir şey kaybetmeyiz.

K.Bakma ama City Alt yapı takımı değil demişsin sanırım Paul Pogba nerden yetişti bilmiyorsun her halde.

Manu'da yetisti. Ferguson gonderdi, biliyorsun degil mi?

Manchester UNITED

City diye aklımda kalmış alala hatta Mancini ile anlaşamayıp gitti filan diye aklımda kalmış ama bu kadar kişi itiraz ettiğine göre doğrusu Man. U. yinede City'nin alt yapısı kötü değil ingiliz takımlarının hepsinin alt yapısı çok iyi scoutlarıda çok iyi çalışıyor Real ve Barça'da öyle ama bu tür takımlar 19-20 dedinmi yavaş yavaş ilk 11'e giricek tipte gençler istiyor o potansiyel yoksa beklemezler bu arada 6 attı Almanya :D

Geri
Üst Alt