Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.492
- 2.917
- 2.313
alsak bir dert almasak bir dert kimse bişey beğenmiyor arkadaş.fener alsa biz böyle adamları kapamıyoruz oluyor,alınca da orda tutmamış buraya gelmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucas da orda burda antremana cikmamismiydi sonuc? bu arkadas iyise birakmazlardi ,ama türkiyeden yerli futbolcu almak el yakti icin mecburen böyle futbolculari deniyecegiz belki birisi tutar diye
Lucas da orda burda antremana cikmamismiydi sonuc? bu arkadas iyise birakmazlardi ,ama türkiyeden yerli futbolcu almak el yakti icin mecburen böyle futbolculari deniyecegiz belki birisi tutar diye
Size Sabri'nin clone'u müstehak da... neyse...
Lucas kötü oyuncu değil adamı hiç tanımadığı ligte son 20 dakika bitik bir takıma kurtarıcı diye alırsan bir varlık gösteremez
City de alt yapı takımı değil. Mesela Barça olsa evet derdim. Onlar kolay kolay bırakmaz yeteneği olan futbolcuyu. Ama Real, City gibi kulüpler uğraşmaz. Ayrıca bir de şu açıdan bakalım. Yeteneği olmasaydı alıp genç takımlarında denerler miydi bu takımlar?
Haa yıldız olur olmaz onu demiyorum zaten. Ama örneğin Trabzon falan alsa ve azıcık parlasa sonra uğraş uğraşabilirsen. O yüzden bu gibi futbolcuları zamanında kendimiz bulmalıyız. Sonra da kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda kalmayız böylece. Tutmasa da zaten çeker gider. Bir şey kaybetmeyiz.
K.Bakma ama City Alt yapı takımı değil demişsin sanırım Paul Pogba nerden yetişti bilmiyorsun her halde.
K.Bakma ama City Alt yapı takımı değil demişsin sanırım Paul Pogba nerden yetişti bilmiyorsun her halde.
Manu'da yetisti. Ferguson gonderdi, biliyorsun degil mi?
Manchester UNITED
Berat mi lan o
ben yokkken neler oldu forumda
özelden yaz
kanka brezilya da darbe oldu suanda ortalık karısık