Mafia: The Old Country

Onur Mouandilmadji

Berlin Panteri
Mafia: The Old Country ile ikonik oyun serisi 'köklerine' dönüyor.

İlki 2002'de piyasaya sürülen aksiyon-macera serisi Mafia'nın merakla beklenen yeni oyunu, Salı günü "The Old Country" adıyla PlayStation 5, Xbox Series X|S, ve PC için duyuruldu.
Oyunun distribütörü 2K'in resmi web sitesinden yapılan duyuruda, oyunun 2025'te piyasaya sürüleceği ve 1900'lerin Sicilya'sında geçeceği belirtildi.

Mafia 1i en az 10 kez oynamışımdır. Bu yeni bölüm İtalya da mı olacak yoksa?

yerimizi alalım

İyi mi çıkacak kötü mü bilemem ama işte bu haber heyecan verici.

Cok güzel.

Ama Mafia 1'den önce geciyor herhalde? O zamanlar arabalar var miydi yav. Atla mi gezcez yoksa?

Keşke +18 ibaresinin hakkini verseler.

Açıkcası harac almaya gittigimizde türlü türlü iskenceler yapabilsek yanimizdaki siyahi iri tektikciye su isi hallet desek.
1950 lerde henüz gaylik yaygilasmadigi icin silahina davransa ..

Dur durr desem kafamdaki fotur sapkayı düzeltipte, oldürursek paramizi nasil alacagiz Cuma soylesene ?

Ama patron korkutmaliyiz..
Elbettte elbette ama şu korkutma işini değstirsek daha caydirici yöntemlerde var. Deyip pantolonunu isaret etsemm..

Ama patron ben evliyim biliyorsun 3 cocugum var bunu yapamam.

Yapacaksin it sen kole degil misin?
Amerikada oyle patron italya da değill.

Ben yapacaksın dediysem yapacaksin diyecegim.

Zaten oyun burada baslayacak Cuma benden intikam almak icin mafiaya bas kaldiracak.

Ulan yine ana karakter siyahi olacak ama neysee

Hangar 13 Mafia 3'ten vukuatlı bir firma ama dersini almıştır diye düşünüyorum. Mafia 1 Remake'i 10/10 elden geçirmişlerdi. 3. oyunun da ilk 2-3 saati mükemmeldi, grafikler, sesler, sinematikler, diyaloglar vs. yine 10/10 iş çıkarmışlardı ama oyunun ana işleyişini yanlış kurgulamışlardı, bilerek ya da bilmeyerek. Söz gelimi Hangar 13'ten dolayı insan tereddütte kalıyor ama boş bir stüdyo değil. Ben iyi bir iş çıkaracaklarına eminim.
Mafia 2 gibi 6-7 saatlik linear bir story olsa kafi. 3-5 tane de karakterlerin hikayesine odaklanan DLC patlat, tamamdır işte. Açık dünya elementleri de illa olacaktır, online tarafı çünkü günümüzde artık kenara atılması mümkün olmayan bir gelir kaynağı oldu. Ama o kısmı nasıl yapacakları önemli tabii.

Hangar 13 Mafia 3'ten vukuatlı bir firma ama dersini almıştır diye düşünüyorum. Mafia 1 Remake'i 10/10 elden geçirmişlerdi. 3. oyunun da ilk 2-3 saati mükemmeldi, grafikler, sesler, sinematikler, diyaloglar vs. yine 10/10 iş çıkarmışlardı ama oyunun ana işleyişini yanlış kurgulamışlardı, bilerek ya da bilmeyerek. Söz gelimi Hangar 13'ten dolayı insan tereddütte kalıyor ama boş bir stüdyo değil. Ben iyi bir iş çıkaracaklarına eminim.
Mafia 2 gibi 6-7 saatlik linear bir story olsa kafi. 3-5 tane de karakterlerin hikayesine odaklanan DLC patlat, tamamdır işte. Açık dünya elementleri de illa olacaktır, online tarafı çünkü günümüzde artık kenara atılması mümkün olmayan bir gelir kaynağı oldu. Ama o kısmı nasıl yapacakları önemli tabii.
Özüne geri dönüyor zaten. Çizgisel bir hikaye anlatımı olacakmış, Mafia 1 öncesi Sicilya'da geçecek. Sicilya'da geçiyor olması bile başlı başına bir beklenti oluşturuyor zaten. Çok doğru seçimlerle adım attı Hangar 13, sağlam bir oyun gelecektir

Geri
Üst Alt