Onur Mouandilmadji
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 48.327
- 30.649
- 2.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 biraz y...ma benzemişti videodaki herfin dediği gibi
gta san andreas basladin mi agabye
he oynadım biraz sonra sildim
biraz dayansaydin, cok guzel hikayesi
harika 1 şeydi keşke bitmeseydiBirkaç gündür Mafia 2 oynuyorum. 3. bitirişim. Tam manasıyla bir başyapıt. Yeni oyunu merakla bekliyorum.
başyapıt değil ama çıkan yılına göre iyi oyun, oynatıyor.Birkaç gündür Mafia 2 oynuyorum. 3. bitirişim. Tam manasıyla bir başyapıt. Yeni oyunu merakla bekliyorum.
Subjektif bir konu. Kimine göre baş yapıt, kimine göre arabayla ordan oraya amaçsızca gezilen sıkıcı bir oyun.başyapıt değil ama çıkan yılına göre iyi oyun, oynatıyor.
rdrin tirnagi olamazSubjektif bir konu. Kimine göre baş yapıt, kimine göre arabayla ordan oraya amaçsızca gezilen sıkıcı bir oyun.
Ağa ikisi bambaşka temalar. Karşılaştırmak doğru olmaz. Zaten arada devasa bir bütçe farkı da var.rdrin tirnagi olamaz
Oyun zor filan değil yav. Yani evet en zorda oynarsan çok kez ölabilirsin çatışmalarda bir anda. Ama siper alarak, bodoslama dalmadan gerçekçi bir şekilde oynarsan kolay kolay ölmezsin.mafia serisi oldum olası zor bir oyun olmuştur. bildiğim kadarıyla çok az oyuncu oyunu %100 bitirebilmiştir.
1 ve 2 arasındaki bağı da yıllarca kuramamıştım. youtube videolarını izleyerek oyun sonlarını görebilmiştim.