Mafia: The Old Country

Mafiaların açık dünya diye satılıp lineer olmaları bence rezaletti geçmişte.

Bunda öyle bir hırboluk yoktur herhalde

mafia serisi oldum olası zor bir oyun olmuştur. bildiğim kadarıyla çok az oyuncu oyunu %100 bitirebilmiştir.

1 ve 2 arasındaki bağı da yıllarca kuramamıştım. youtube videolarını izleyerek oyun sonlarını görebilmiştim.

mafia serisi oldum olası zor bir oyun olmuştur. bildiğim kadarıyla çok az oyuncu oyunu %100 bitirebilmiştir.

1 ve 2 arasındaki bağı da yıllarca kuramamıştım. youtube videolarını izleyerek oyun sonlarını görebilmiştim.
Oyun zor filan değil yav. Yani evet en zorda oynarsan çok kez ölabilirsin çatışmalarda bir anda. Ama siper alarak, bodoslama dalmadan gerçekçi bir şekilde oynarsan kolay kolay ölmezsin.
1 ve 2 arasında da hikayesel manada bir bağlantı yok. Başka evrenler, başka tarihler. 2 ve 3 arasında sadece Vito sebebiyle bağlantı var. 2'nin ana karakteri Vito; 3'deki yan karakterlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Hatta yaptığın seçime göre oyun sonunda krallığını da ilan edebiliyor. Bir de 3'de Joe sadece bir sahnede gözüküyor.
Steam başarımlarını diyorsan evet ben de yüzde yüz yapamadım ama hiç başarım odaklı oynadım şimdiye kadar.
1000010451.webp

Geri
Üst Alt