Mafia: The Old Country

MindsEye ve bu iyi fiyata geliyor. Tebrik ederiz.

5 yıllık oyunlar da 3k falan yapsın fiyatı, koduklarım.

Valla Mafia serisine bayılırım ama bu oyun hiç mafia temasına uygun görünmüyor. Yani Indiana Jones, Uncharted karışımı gibi bir şey görünüyor. Bir de stealth öğeleri ne alaka yahu. Bu oyun muhtemelen serinin fişini çekecek maalesef. Zerre heyecanlanmadım.

Mafya hayranı olarak sevmedim. Mafya 1 stiline geri dönmeleri lazımdı. İlçe içinde ve derin etkileyici bir masal olması lazımdı. Uncharted ve Red Dead Redemption karışımı ne alaka. Sinir oldum bu olaya.
O tarz bir oyun geliyor zaten, açık dünya olmayacak bu oyun. 15-20 saat sürecek çizgisel bir hikaye anlatımı sunacak. Özlenen Mafia tarzına dönüyorlar.

1746823685033.webp

Mafia 1-2 PS5 de war mi
Mafia: Definitive Edition (Remake) ve Mafia 2: Definitive Edition sürümleri var ancak PS4 versiyon, PS5 için ayrı bir güncelleme almadılar bildiğim kadarıyla;

Mafia: Definitive Edition 39₺

Mafia II: Definitive Edition

Bu da 3 oyunu barındıran paket;

İndirimle 75₺

O tarz bir oyun geliyor zaten, açık dünya olmayacak bu oyun. 15-20 saat sürecek çizgisel bir hikaye anlatımı sunacak. Özlenen Mafia tarzına dönüyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 285449

Bilemedim yani masal açısından güzel olabilir ama dediğim gibi şehir içi 1910/1930 arası bir masal beni daha çok etkilerdi

MindsEye ve bu iyi fiyata geliyor. Tebrik ederiz.

5 yıllık oyunlar da 3k falan yapsın fiyatı, koduklarım.
MindsEye keşke hiç gelmeseydi. Olan Leslie'ye oldu, rezillikten başka bir şey değil çıkan oyun. Bağıra bağıra, göz göre göre bu haliyle çıkarttılar ya şu oyunu ne diyeyim onlara.

Rezilliğe bak 😂

Geri
Üst Alt