Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Ben daha okumadım. Siz renktaşlardan farklı bir şey yazılmadığını duyduğum için de okuma ihtiyacı hissetmedim.

Şunu söylemek istiyorum; inşaatçı, işçi, amele her neyse yazan şeylerin Topuk Yaylası' nda yapılan tesisin inşaatı ile alakalı sarfedilmiş, gerçek anlamıyla kullanılmış terimler olduğuna inanıyorum. Sonra onlar nasıl monte edildi o benim uzmanlık alanım değil tabi.

:asd:

Fenerbahçe'nin liderliğe yükselebilmesi için, Trabzonspor’un 21.02.2011 günü oynanacak Manisaspor – Trabzonspor müsabakasında puan kaybetmesinin gerektiği, bu nedenle örgütün; müsabakanın sonucunu etkilemeye yönelik girişimlerde bulunduğu,

Bu bağlamda; Aziz Yıldırım’ın talimatıyla Fenerbahçe klubü yöneticisi Serkan Acar ile Altyapı sorumlusu Cemil Turhan’ın Manisaspor teknik direktörü Hikmet Karaman ile görüşerek şahsa Trabzonspor müsabakasının sonucunu Fenerbahçe lehine etkileyebilmek için teşvik primi vermeyi teklif ettikleri, bu amaçla maçtan 3 gün önce Manisa’ya Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın yanına gittikleri, Hikmet Karaman’ın bu teklifi kabul ettiği, örgütün Hikmet Karaman vasıtasıyla bazı Manisasporlu futbolculara da teşvik primi vermeyi planladığı, bu görüşmede Hikmet Karaman’ın, Aziz Yıldırım’ın Manisaspor kulübü başkanı Kenan Yaralı ile de görüşmesi gerektiğini belirttiği, Aziz Yıldırım’ın da bunu kabul ederek Kenan Yaralı ile teşvik pirimi verilmesi amaçlı irtibat kurup 500.000 dolar karşılığında anlaşma yaptığı, anlaşma uyarınca bu meblağın 10.02.2011 günü Kenan Şehirli isimli üçüncü şahıs tarafından banka yoluyla Kenan Yaralı’ya gönderildiği,

21.02.2011 günü oynanan müsabakanın Manisaspor: 1 – Trabzonspor: 2 şeklinde sonuçlandığı, Manisasporun mağlup olduğu bu müsabakanın hemen akabinde Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe klubü yöneticisi İlhan Yüksel Ekşioğlu’nu arayarak, Manisasporlu futbolcuların teşvik priminden haberlerinin olmadığını öğrendiğini aktardığı, İ.Ekşioğlu’nun da bu durumu onaylayarak kendisinin irtibatlı olduğu şahsın da aynı bilgiyi verdiğini söylediği, şahısların kendi aralarında Manisasporlu futbolcuların ne kadar kötü oynadıklarını konuştukları, İ.Eşioğlu’nun “Ne zaman böyle dikim yapsak olmuyor” diyerek son dönemdeki faaliyetlerinin sürekli boşa gittiğini belirttiği,

Teşvik girişiminin amacına ulaşmaması üzerine; Aziz Yıldırım tarafından Manisa Spor Kulüp Başkanı Kenan Yaralı’ya banka yoluyla gönderilen 500.000 doların, 29.03.2011 tarihinde Kenan Şehirli adına düzenlenmiş 4 adet 125.000 dolar meblağlı (toplam 500.000 dolar) çekle Tamer Yelkovan aracılığıyla Aziz Yıldırım’a iade edildiği belirlenmiştir (Kl:69, Dizi:174-177 arası).
Bu iddalarla Manisada düşer. teşvik parası kanıtlanmışsa eğer. Bu Hikmet Karamanda ne şerrefsiz bir admmış. Trt buna daha program yaptıracakmı bakalım. Ben idda ediyorum azizi savunan adamların hepsi birşekilde şikeye bulaştı. Sergen, sinan, hikmetkaraman vs. boşuna savunmuyolar azizeyi

Beyler inşaatın arkasındaki araziye kararlaştırdığımız ekinleri ektim ama garanti olsun diye hormon gübre şart. İşçilere söyleyin tarlayı sürerken karasabanı kenara koysunlar elle sürsünler. :sgr:

bişeyi bulamadım.ibrahim akın ın olay öncesi telefon görüşmeleri var mı?

İddianame'de Aziz Yıldırım'ın hakem atamalarına etki ettiği var başlı başına bir şike olayıdır bu.

Tüm hakemlerin görevine son verilmeli şerefsizler.

Arkadaşlar siz asıl ifade tutanaklarını görmediniz. Herşey ayan beyan ortada

Ali Kıratlı'nın Eskişehir'e gitmesi başlı başına bir şike dosyası

Ben şahsen Fenerbahçe'nin bank asya ihtimalini zayıf görüyorum, 3. lig veya amatör lig ihtimali daha yüksek.

şiketaş gidici yazınca arkadaşlar hemen atlıyor yok bizde bişey yok onlar yapmamış diye kardeşim burası mahkeme değil yapmamışlarsa mahkemede aklanırsınız.Siz bu ülkenin savcılarına güvenmiyormusunuz?

bizim baskette final serisinde bile şike yapmışlar

ek delil klasöründe bülent başganın threesome videosu da varmıymış acaba :asd:

29.03.2011 günü saat:00.18’de Bülent Uygun’un Erkan Korkmaz’ı aradığı görüşme;

Bülent: “... Araba için teşekkür ederim”, Erkan: “...Ne demek ya aşk olsun senin emrin olur dayı, bir daha araba lazım olduğu zaman …çocuğu gönderiyorum arabayı ver ona de araba senin,… bugün de maçınız vardı yok dünmüydü maçınız”, Bülent: “Ruslarla vardı,…he hem sahada 3-1, dışarıda yumruklaşmada 3-1, ondan sonra 100’er dolar verdik …Rusların…”, (tape:1775)

Aynen. Bütün olay paragöz menajer yüzünden patlamış. Ne adalı nede tayfur böyle bir telkinde bulunmuş. Hele ahmet ateş niye içerde o zaten tam skandal. Adamın ekmek parası o yahu adalı nın şoförü. Şunu şuraya getir şunu şuraya götür dese hayır bu futbol etiğine aykırı yapamam falanmı dicek anlamadım.Hayır zaten telefon dinlemeleriyle adam suçlanamaz normalde o anda adamın mimikleri duygusu ne söylemeye çalıştığını bilemezsin ama hadi olsun diyelim yinede oynamasınlar diye hiçbir telkin yok. O menajer akın a rahat oynayın diyosa kendi kendine aman şimdi bunlar gol falan atar bjk bunları almaz diye düşünüp bunları söylerse burada beşiktaş ın ne suçu var?

Şike suçunuz var hadi koçum aynen volta.

Fenerli Mode On ----

Yahu maclari izeledik, sike mike yok, ne sikesi. Futbolcusuz sike mi olur.

Fenerli Mode Off----

Beyler mail yollayalım, diller değil eller çalışsın..

şiketaş gidici yazınca arkadaşlar hemen atlıyor yok bizde bişey yok onlar yapmamış diye kardeşim burası mahkeme değil yapmamışlarsa mahkemede aklanırsınız.Siz bu ülkenin savcılarına güvenmiyormusunuz?

Daha suçunu bile bilmeden aylarca yıllarca yatanlar varken tecavüzcünün 4 yıl insan doğrayanların 20 yıl ceza aldığı ülkede pek güvenemiyoruz malesef yüce adaletimize..

Hala Aziz Yildirim diyorlar, bunlar mal, adam Fenerbahceyi kendi hirsi ugruna yakti, ama bunlar halen Azizbahceli. Biranz mantikli düsünen Fenerli yok, adamin sayesinde nerelere geldiniz.

geçenki mail bombardımanımızda 14.000 tane mail atılmış UEFAya

heyt be

Geri
Üst Alt