Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

eğer bana diyorsun ki bence bana diyorsun.

ben sadece objektif olmaya çalışıyorum. angutlar gibi olamam. fenere bile objektif olurum amma velakin fenerin şike yaptığı ortada.

bjk ile ilgili kısımı da okudum. serdal adalı tayfur ve ahmet ateş 3-4 kez görüşmüş yusuf turanlıyla. hiç birinde de maçta oynamasınlar at vericez falan dememişler.yusuf kendi komisyonunu düşünerek ortalığı karıştırmış o da bjkyi bağlamaz zaten.

yani objektif olmak suç mu? doğruları söyledim.

üstüne alınan alındı çoktan şutladılar forumdan sen takma kafana.

Ftw Bindokuzyuzbes

@ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Kulüpler Birliği Ankaragücüne söz vermiş sözleşmesini tek taraflı feseden futbolculara hiç bir klüp salça olmuyacakmış diye, rezalet.

Böyle birsey olamaz. Nereye gidecek bu adamlar? Kayserili insan ticareti yapan adamlar kapar simdi yinede. Sag gösterip sol vurmak gibi.

kimse objektif olmasin, adamlar yapmis, yapamamis falan filan.

ugras vermisler mi

vermisler, bu yeter bana

biz tarihi rezil sezon yasarken, bunlat bizi sike yaparak geride brakiyormus, tüm kus toplulugunun taaa gereken yere sey yapayim yani.

Avatarindaki cocuk seninse cok sekermis. Galatasaray formasi da cok yakismis. Nice mutlu yillar saglik ve basari dolu bir ømru olsun.

evet benim çocuğum amin Allah cümlemizin çocuklarına mutlu sağlıklı ömürler versin teşekkür ederim.:)

Ali KAYAR'a sorsan kimbilir belki de 88 doğumlu falandır ama gelip o zamanlar gs'ın şike yaptığını iddia ediyor. :) Ulan en kralınız gelsin, var mı gözüyle gören, kulağıyla işiten... Veya delil, tanık belge... Anca kıçınızdan element uydurun.

Yahu Bjkli uçan arkadaş illaki okuyorsundur bak sana ne söyliyecem; Oğuz Sarvanın hakem hocalarından biri BJK'nin 2003te 100.yılda şikeyle alınan şampiyonluğundan haberdar. Yardımcı hakemleri satın aldıklarından haberdar. Git o adamı bul, klübünü bu pislikten temizle 100.yıl şampiyonluğunu bir iade et. 100.yılda Bilgili başkanın pisliklerini dök ortaya, hatta halen borsada kendi şirketiyle yaptığı yolsuzlukları da dök acayip dua alırsın Arsan tekstil yatırımcılarından.

ya simdi ben rusca falan küfür yazsam, cezasi var mi bunun

millet ne anlasin benim yazdigimi, icim rahtlar ama abenim

proram yokmu yaw.erman toroglu-ahmet cakar-rasim ;)

bjk adam olsa bedavadan 2 şampiyonluk almazdı.. hala nasıl oldu bu inanamıyorum.. sonra şerefli 2.liklerden bahsederler hadi ordan len.

Sikesiz hic birsey yapamaz olmuslar.

Ftw Bindokuzyuzbes

@ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Kulüpler Birliği Ankaragücüne söz vermiş sözleşmesini tek taraflı feseden futbolculara hiç bir klüp salça olmuyacakmış diye, rezalet.

ne yapacakmış futbolcular.paralarını alamadan bedvaya mı oynayacaklar.bunlar acayip şerefsiz

O uçan bjk lı ezik 92 93 de konyayı 7-0 nasıl yenmişler onu anlatsın ve o yıl yapılan 7 Galatasaray Bjk maçının 5 ini kim kazanmış onu bi anlatsın.

100. yıllarında Sinan Engin aziz başkan beni şampiyon yaptı onun yaptığı hizmeti başkası yapsın bjk şampiyon olsun ....kerim kendimi dedi mi demedi mi.

Allahın 8 taşlısı durduk yere seviye düşürtüyorlar

Geri
Üst Alt