Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Herkesin içi rahat olsun Fenerbahçe ve diğer suçlu kulüpler ve kişiler şimdi yada sezon sonu kesinlikle ceza alacaktır.Buna olan inancım tam.

bu serdar kulbilgeden midem bulandı. adamın zaten fener macında yaptıkları sacma sapanlar hataları görmüştüm. birde transferim icin benimle görüştüler diyor bu ve saz ekibi. ulan bunlar hep ankara takımlarından kalecimi alıyor. bunlar boşuna serdar kulbilgeyi oraya göndermemiş. harbiden adamlar cete kurmuşlar. şu andada oynamıyor zaten. futbol hayatı bitti salagın sadece yasadan önce bu işi yaptıgı icin ceza almaycak. degerm,lan 3 kuruşa. zaten b.k gibi para kazanıyordun.

bu serdar kulbilgeden midem bulandı. adamın zaten fener macında yaptıkları sacma sapanlar hataları görmüştüm. birde transferim icin benimle görüştüler diyor bu ve saz ekibi. ulan bunlar hep ankara takımlarından kalecimi alıyor. bunlar boşuna serdar kulbilgeyi oraya göndermemiş. harbiden adamlar cete kurmuşlar. şu andada oynamıyor zaten. futbol hayatı bitti salagın sadece yasadan önce bu işi yaptıgı icin ceza almaycak. degerm,lan 3 kuruşa. zaten b.k gibi para kazanıyordun.

Aynı olaylar bir önceki sene serkan kırıntılı ilede olmadıysa hiç birşey bilmiyoruz ya Guiza kafa vuruyor serkan tango yapıyordu topa bakacağına

Ne diyor Alişan başkan fenerbahçe kümeye :D

Bu ligin bu kadar şike şaibe altında halen oynanıyor olması rezalettir.Başka bir açıklaması yok .Bu sene olacak şampiyon gelecek sene Champions League de şampiyon mu olacak ? Tut ki Fener bir daha şampiyon oldu ne yapacaksın ? Cl'ye gidemeyecek .Diyelim ki küme düşürdün heriflerin bu sene ki şampiyonlukları ne olacak ? Sivas düşecek görünüşe göre Fener düşecek Beşiktaş düşebilir Manisa düşebilir.E bunlar yerine gelecek takımlar ne olacak ? Cidden TFF Ahmet Çakarın dediği gibi zorla o mevkiyi işgal ediyor .Görevi kötüye kullanma var .Art niyet var .Açıklama yaparsın lig devam edecek ama Etik kurulu bunlar suçlu dediği an klüpler düşer.Bu bu sene de olabilir gelecek seneye de sarkabilir.O zaman art niyetten söz edilmez .Ama ne olursa olsun bu sezon böyle tamamlanacak demek ne demek ? Bu adamlar suçlu ise bile herşeyi göze alıp ligi devam ettirme yetkisini kim verdi TFF ye? Açıkçası bir hukukçu arkadaş varsa TFF aleyhine bireytsel dava açılıp açılmayacağı konusunu açıklarsa iyi olur .Çünkü görevi kötüye kullanma var.

televizyonda falan bir program var mı şuanda iddianameyi konuşan? bulamadım da..

hahahaha

zavallılar

393199_256371661091170_137712972957040_719526_573093787_n.jpg

aziz türk futbolunun ırzına geçmiştir arkadaşlar. başka yoruma gerek var mı sizce?

zaten derbi maclarda neden hakemler hep bizim aleyhimie hatalar yapar diye kara kara düşünürdüm. kendime acıdım. adam türk futbolunu parmagında oynatıyormuş.

fener küme düşecek de

1 alt lige mi yoksa daha aşağı mı

bence tartışılması gereken o

her teşebbüs için bi tane değil miydi

İddianamenin tamamını inceledim. İbrahim Akın ve İskender dışında yaptıklarını kabul eden yok. Eldeki telefon kayıtları ve kamera görüntüleri bu noıktada çok önemli, bunlar da yeterli gibi, suçlar sabitlenecektir muhtemelen.

bence bunlar komplo. aziz ve tayfasi tarla sürmüs.sucmu? ekinler dize kadarmis sucmu? ;)

İddianamenin tamamını inceledim. İbrahim Akın ve İskender dışında yaptıklarını kabul eden yok. Eldeki telefon kayıtları ve kamera görüntüleri bu noıktada çok önemli, bunlar da yeterli gibi, suçlar sabitlenecektir muhtemelen.

Ama teklifi kabul edenler var Murat Şahin gibi. Ayrıca Şekip'in yorumlarında da para gittiği görülüyor.

Geri
Üst Alt