Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Şu kuşları yemleyin de gidip tüneklerinde zıbarsınlar..

BJK 6 atarken sike yok ama Galatasaray 8 atarken var. Yanlis hatirlamiyorsam GS 3:0 ve 8:0 yapmis, BJK ise 6:0 ve 4:0 . Biri 11 atmis digeri 10 atmis. BJK'li arkadaslar buna ne diyor?

Not: O maci o zamanlar canli izlemedim. Garib birsey varmi yok mu bilemiyorum, sadece bantlarda birsey yok.

Garip birşey var. O da Hayrettin kalecimizin bejekenin bazı A.Gücü oyuncularına teşvik verdiğini söylemesidir. Şahit olmuş. Nasıl derseniz uzun bir açıklama bir pozisyon gereği adamlar sahaya dalıp kasınca duyuyor.

ya bu ahaberi nerden izliyorsunuz? şuan tvden bakamıyorum. netten izliyorum ama ses gelmiyor :S

İddanameyi okumayı bitirdiğimde saat 4 civarıydı henüz MAA'nın konuşmasından haberdar değildim. Kafamda bunların alayı düşer ama kaçıncı lige kadar diye düşünürken MAA'nın açıklamasını gördüm. Bu durumda 2 ihtimal var;

1- MAA henüz iddanemeyi okumadı veya hakkında bilgi sahibi değil.

2- Okusada fenerin avukatı gibi(antu forumlarındakilerin tiğnıyetinde) hareket edecek ve gözümüze giren şeyi çıkarmaya çalışacak.

2. ihtimal ağır bastığına göre UEFA'ya sesimizi duyurmaktan başka çaremiz yok; mail, twitter, facebook,faks, telefon. Herkes elinden geleni yaparsa cezaları elbirliğiyle aldırtmış oluruz. Yoksa tükürdüğümün Tilki suratının feneri ve bjk yi düşürecek kapasitede olduğuna inanmıyorum.

Durup durukren yapacak hali yok. Birileri Besiktas lehine birseyler istemis, bu apacik bence. Ama Serdal Adali disinda herhangi baska birisiyse BJK yirtar diyorum. Besiktasli birinin sike yapmasi Kulübü baglamaz. Sadece yöneticleri baglar. Seni bu konuda anliyorum, diyorsunki Adaliya varacak birsey yok. Dimi? Varmiyorsa katiliyorum, ama Savcinin elinde baska birsey cikarsa (30000 ek sayfadan), iste o zaman BJK'de yanar diyorum.

Zaten iddianamenin şu halini okuyarak Beşiktaş şike yapmıştır demek yanlıştır diyorum ben de.Çünkü buna dair somut bir delil yok. Beşiktaş iyi bir savunma ile bu suçlamalardan aklanır. Avukat çıkar müvekkilimin bunları talep ettiğine dair hiçbir somut delil yoktur demesi bile buna yeter.Ayrıca Yusuf Turanlı'nın iafdesi olmaması facia. Dediğim gibi eğer ek delillerden Adalı ve Havutçu'nun şike isteği veya talebine yönelik deliller çıkmazsa ilk celsede bu davadan çıkarlar.

Benim dikkat çekmek istediğim nokta.Hukukcu olmadan da okuyarak anlanabilecek noktaları taraflı gözlerle bakanlara göstermekti. En basit şekilde Beşiktaş kısmını okyan kişi der ki ee Hani Adalı'nın konuşması veya isteği.

Ek dosyalar da bir çıksın bakalım o zaman görülür herşey.. Ama şu an net bir şekilde menajerin komisyon almak uğruna futbolcularını gazlamısıdır olay ki Alın ve Akın'da Beşiktaş bize şike teklif etmedi menajerimiz aracılığı ile transfer teklifi ettiler atı da transfer için istedi diyor. Tabi benim burdaki çoğu arkadaştan objektif bakmasını beklemem hata ama cidden biaz objektif bakan bunları görür. Yazık Adalı'nın konuşması bile yok iddianamede üzülmemek elde değil. Ben iddianameyi aylardır bekliyorum somut bir şey var mı diye .Şok oldum Adalı ve Havutçu ağzından şike adına çıkan 1 kelime bile yok.

Şu kuşları yemleyin de gidip tüneklerinde zıbarsınlar..

Alın cikcikler

images

şu anda veya sonra bi program varmı?

BJK 6 atarken sike yok ama Galatasaray 8 atarken var. Yanlis hatirlamiyorsam GS 3:0 ve 8:0 yapmis, BJK ise 6:0 ve 4:0 . Biri 11 atmis digeri 10 atmis. BJK'li arkadaslar buna ne diyor?

Not: O maci o zamanlar canli izlemedim. Garib birsey varmi yok mu bilemiyorum, sadece bantlarda birsey yok.

Kaldıki 1-0 yensek de şampiyonduk.

Zaten iddianamenin şu halini okuyarak Beşiktaş şike yapmıştır demek yanlıştır diyorum ben de.Çünkü buna dair somut bir delil yok. Beşiktaş iyi bir savunma ile bu suçlamalardan aklanır. Avukat çıkar müvekkilimin bunları talep ettiğine dair hiçbir somut delil yoktur demesi bile buna yeter.Ayrıca Yusuf Turanlı'nın iafdesi olmaması facia. Dediğim gibi eğer ek delillerden Adalı ve Havutçu'nun şike isteği veya talebine yönelik deliller çıkmazsa ilk celsede bu davadan çıkarlar.

Benim dikkat çekmek istediğim nokta.Hukukcu olmadan da okuyarak anlanabilecek noktaları taraflı gözlerle bakanlara göstermekti. En basit şekilde Beşiktaş kısmını okyan kişi der ki ee Hani Adalı'nın konuşması veya isteği.

Ek dosyalar da bir çıksın bakalım o zaman görülür herşey.. Ama şu an net bir şekilde menajerin komisyon almak uğruna futbolcularını gazlamısıdır olay ki Alın ve Akın'da Beşiktaş bize şike teklif etmedi menajerimiz aracılığı ile transfer teklifi ettiler atı da transfer için istedi diyor. Tabi benim burdaki çoğu arkadaştan objektif bakmasını beklemem hata ama cidden biaz objektif bakan bunları görür. Yazık Adalı'nın konuşması bile yok iddianamede üzülmemek elde değil. Ben iddianameyi aylardır bekliyorum somut bir şey var mı diye .Şok oldum Adalı ve Havutçu ağzından şike adına çıkan 1 kelime bile yok.

Ama birseyler oldugu kesin. Burda bir cok arkadas BJK'nin siyiracagini düsüniyor zaten(Adali hakkinda somut delil yoksa). Adaliya dokunmadigi sürece zaten normal. Bizlerin böyle BJK'nin gidici gidici dememizin sebebi, sizin Baskanin tutumu. Masallah, adam sikecilerin basin sözcüsü gibiydi bir aralar. Yanliz transfer sikesi gibi birsey de var. TFF tutumu nasil olacak görecegiz.

Yoo gayet kanı oluşturuyor. Beşiktaş şike yapmıştır. Bunu da teşvik vererek yapmıştır. Maçtan önce "en basit ifade ile" oyuncuların aklını bulandırmış dalavere yapmıştır.

Geri
Üst Alt