Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

sizce yarin yada önümüzdeki hafta uefadan ses cikar mi?

Göksel Gümüşdağı kurtarmak için yapılmıyor bence, alayını kurtarmak için yapıyorlar, bu sırada gg de kaynıcak tabi.

Mecnun: Kapıya birşeyler gelmiş de bende diyorumki ya ne haldeyiz şu kalan VIP biletleri sana getirdik buyur başımıza iş aldık.

Aziz Yıldırım: Tabi tabi bişey olursa öyle biletlerle ilgili konuşuyorduk.

Daha öncesinde de Aziz Yıldırım Abdullah Kiğılı 'yı arayıp Fenerium satışları ne durumda para lazım diyor. O para bilet ayağına Sivas 'a gönderiliyor.

UEFAYI kim harekete geçirdi sanıyorsunuz, mali bile itiraf etti GSlilerin maillerini dikkate aldılar diye, kaldıki, anadili fransızca olan bir sürü yöneticimiz var, eminim bizim gibi düşünenlerden biri yarın nyona gidip fenerin men edilmesini sağlayacaktır.

UEFAYI kim harekete geçirdi sanıyorsunuz, mali bile itiraf etti GSlilerin maillerini dikkate aldılar diye, kaldıki, anadili fransızca olan bir sürü yöneticimiz var, eminim bizim gibi düşünenlerden biri yarın nyona gidip fenerin men edilmesini sağlayacaktır.

Şunu unutmayın, eğer şike serbest olursa onunda en iyisini biz yaparız. ADAMI SİNİR ETMESİNLER!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yavaş ol bence biraz hacı.

En ufak konuda dahi birbirleriyle boğaz, boğaza gelen herifler, 6 ay önce kendi elleriyle çıkardıkları yasayı, şikeçiler için değiştirme konusunda gayet uyumlu hareket ediyor.

Bu ülkenin siyaset kurumuna da, demokratik işleyişine de, vekil diye meclise yollayıp parti liderlerine biat eden adamlara da... Allah sizi bildiği gibi yapsın!

Şu andan itibaren Siyaset bitmiştir gözümde...

Belki Recep Tayyip Erdoğan sevgim bitmez ama...

AK PARTİ'ymiş CHP'miş...

MHP'ymiş benim gözümde sıfır...

Oy moy kullanmıyorum bundan sonra...

Yazıklar olsun...

Yaptığınız siyasetinde ALLAH belasını versin...

Aslında kızıyoruz ya hani AB'ye girmeyelim vs... Yok abi girelim. Bizdeki saraycılık, anti-demokrat yapı, eğitimsizlik ve para hırsı oldukça bizden adam olmaz.

PAran varsa abi inan bana dünyanın en güzel ülkesi burası. Her kapı açılır, herkesi satın alırsın. Adam olmamız için hep birilerinden yardım almak ağrıma gidiyor benimde. Yok aga işte ülkeyi kuran ATA'dan beri adam görmedi bu ülke. Dürüst, "ayakları üstünde duran", 1 sadece 1 planı olan ve bir ülkenin eksiğini-fazlasını kısacası karakterini çözmüş bir adam gelmedi, gelmeyecek. ABD mandası ile gelmiş cemaatçi bir oluşumdur hükümet. Bunu söylemekten sıkıldım ve midem bulandı artık. Karşı çıkan, söven olacaktır. Lakin birşeyler ortaya çıkınca umarım onlarda çabuk farkederler. Ne chp, ne mhp ne de diğerleri. Hepsi pislik, kokuşmuş, rantçı ve yalancı. ADAM istiyorum artık adam !

Biz de sadece liderler kendi taraftarlarının,partililerinin lideri. Hepsi aynı. Kendi yakınlarını zengin etmekten öteye gidemeyen liderler. Şu an bir ülkenin lideri olabilecek vasıflara hiçbiri sahip değil. Kötü bir örnek olacak ama Ahmedinejad bile bana daha samimi geliyor bizimkilerin yanında. Adama bakıyorsun ne olduğu,ne yapmak istediği belli. Bugün ak dediğine yarın kara demiyor. Biri çıkıp diş gösterdiğinde o da diş gösteriyor. Bizim kuklalar gibi samimiyetsiz değil. Açık söyleyeyim bülent arınç çıktı konuştu,abdullah gül çıktı konuştu" ulan dedim helal olsun size" ama içimdende "kesin vardır bir ayak" diyorum. İnandırıcılıkları yok anlatabiliyor muyum. Kimse şimdi çıkıpta sen akp düşmanlığı yapıyorsun da demesin. Aynı şey diğerleri içinde geçerli.

"TÜRKLER BUNU DA ÖRTER" diye başlık attılar. Kimse üzerine düşmedi zamanında, verilmesi gereken sert tepkiler verilmedi. Adamlar aşağıladı bizi. "ulan haddinizi bilin" diye kimsede çıkıp konuşmadı.

Şu andan itibaren Siyaset bitmiştir gözümde...

Belki Recep Tayyip Erdoğan sevgim bitmez ama...

AK PARTİ'ymiş CHP'miş...

MHP'ymiş benim gözümde sıfır...

Oy moy kullanmıyorum bundan sonra...

Yazıklar olsun...

Yaptığınız siyasetinde ALLAH belasını versin...

Alemdar abi Print S. yapıyorum bu cümlelerini seçim zamanı hatırlatacağım.

09.12.2011 22:40

Biz de sadece liderler kendi taraftarlarının,partililerinin lideri. Hepsi aynı. Kendi yakınlarını zengin etmekten öteye gidemeyen liderler. Şu an bir ülkenin lideri olabilecek vasıflara hiçbiri sahip değil. Kötü bir örnek olacak ama Ahmedinejad bile bana daha samimi geliyor bizimkilerin yanında. Adama bakıyorsun ne olduğu,ne yapmak istediği belli. Bugün ak dediğine yarın kara demiyor. Biri çıkıp diş gösterdiğinde o da diş gösteriyor. Bizim kuklalar gibi samimiyetsiz değil. Açık söyleyeyim bülent arınç çıktı konuştu,abdullah gül çıktı konuştu" ulan dedim helal olsun size" ama içimdende "kesin vardır bir ayak" diyorum. İnandırıcılıkları yok anlatabiliyor muyum. Kimse şimdi çıkıpta sen akp düşmanlığı yapıyorsun da demesin. Aynı şey diğerleri içinde geçerli.

"TÜRKLER BUNU DA ÖRTER" diye başlık attılar. Kimse üzerine düşmedi zamanında, verilmesi gereken sert tepkiler verilmedi. Adamlar aşağıladı bizi. "ulan haddinizi bilin" diye kimsede çıkıp konuşmadı.

:005:

Mevzuu parti mevzuusu değil...

Mevzu siyasetin dönekliği yavşaklığı pisliği...

Ulan şu Teröristler kadar olamadınız...

Bumuydu lan sizin vatan sevginiz...

Tüküreyim size koltuk sevdalıları...

Beyler bu siyaset mevzusu nedir, özetleyebilecek var mı?

Izlemez olaydim su Cavusoglunu. Ne gerzek adam. MAA sezon sonuna kadar beklerse, bunlar Savciyi bile idam ederler. Benden söylemesi.

Benim için de parti mevzusu değil. Biri terörist diğer 3 'ününden birbirinde hiçbir zaman farkı olmadı benim için.

Iddianameyi her okumaya basladigimda.. Istanbul Barosu, Istanbul Barosu, Is..Barosu.. Baros.. Milan Baaaaros Milan Baaros oley oley ooleeey

:asd:

Geri
Üst Alt