serkan akcay
Cezalı
- 17 Aralık 2010
- 6.545
- 0
- 1.021
Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti
sizce yarin yada önümüzdeki hafta uefadan ses cikar mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avrupa halimize gülüyordur
Şunu unutmayın, eğer şike serbest olursa onunda en iyisini biz yaparız. ADAMI SİNİR ETMESİNLER!!!!!!!!!!!!!!!!!
UEFAYI kim harekete geçirdi sanıyorsunuz, mali bile itiraf etti GSlilerin maillerini dikkate aldılar diye, kaldıki, anadili fransızca olan bir sürü yöneticimiz var, eminim bizim gibi düşünenlerden biri yarın nyona gidip fenerin men edilmesini sağlayacaktır.
Şunu unutmayın, eğer şike serbest olursa onunda en iyisini biz yaparız. ADAMI SİNİR ETMESİNLER!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aslında kızıyoruz ya hani AB'ye girmeyelim vs... Yok abi girelim. Bizdeki saraycılık, anti-demokrat yapı, eğitimsizlik ve para hırsı oldukça bizden adam olmaz.
PAran varsa abi inan bana dünyanın en güzel ülkesi burası. Her kapı açılır, herkesi satın alırsın. Adam olmamız için hep birilerinden yardım almak ağrıma gidiyor benimde. Yok aga işte ülkeyi kuran ATA'dan beri adam görmedi bu ülke. Dürüst, "ayakları üstünde duran", 1 sadece 1 planı olan ve bir ülkenin eksiğini-fazlasını kısacası karakterini çözmüş bir adam gelmedi, gelmeyecek. ABD mandası ile gelmiş cemaatçi bir oluşumdur hükümet. Bunu söylemekten sıkıldım ve midem bulandı artık. Karşı çıkan, söven olacaktır. Lakin birşeyler ortaya çıkınca umarım onlarda çabuk farkederler. Ne chp, ne mhp ne de diğerleri. Hepsi pislik, kokuşmuş, rantçı ve yalancı. ADAM istiyorum artık adam !
Şu andan itibaren Siyaset bitmiştir gözümde...
Belki Recep Tayyip Erdoğan sevgim bitmez ama...
AK PARTİ'ymiş CHP'miş...
MHP'ymiş benim gözümde sıfır...
Oy moy kullanmıyorum bundan sonra...
Yazıklar olsun...
Yaptığınız siyasetinde ALLAH belasını versin...
Biz de sadece liderler kendi taraftarlarının,partililerinin lideri. Hepsi aynı. Kendi yakınlarını zengin etmekten öteye gidemeyen liderler. Şu an bir ülkenin lideri olabilecek vasıflara hiçbiri sahip değil. Kötü bir örnek olacak ama Ahmedinejad bile bana daha samimi geliyor bizimkilerin yanında. Adama bakıyorsun ne olduğu,ne yapmak istediği belli. Bugün ak dediğine yarın kara demiyor. Biri çıkıp diş gösterdiğinde o da diş gösteriyor. Bizim kuklalar gibi samimiyetsiz değil. Açık söyleyeyim bülent arınç çıktı konuştu,abdullah gül çıktı konuştu" ulan dedim helal olsun size" ama içimdende "kesin vardır bir ayak" diyorum. İnandırıcılıkları yok anlatabiliyor muyum. Kimse şimdi çıkıpta sen akp düşmanlığı yapıyorsun da demesin. Aynı şey diğerleri içinde geçerli.
"TÜRKLER BUNU DA ÖRTER" diye başlık attılar. Kimse üzerine düşmedi zamanında, verilmesi gereken sert tepkiler verilmedi. Adamlar aşağıladı bizi. "ulan haddinizi bilin" diye kimsede çıkıp konuşmadı.
Iddianameyi her okumaya basladigimda.. Istanbul Barosu, Istanbul Barosu, Is..Barosu.. Baros.. Milan Baaaaros Milan Baaros oley oley ooleeey