Mahmut Recevik: “Bugünkü toplantıda 7 yönetici, Başkan Mustafa Cengiz’e istifa etmesini önerdik"

O zengin olayani Faruk bey söylemisti zamaninda :)

Hic girme o konulara, malesef kötü yönlendirildi ve yöneti ama yinede sohbet etmesi keyifli oluyor .
Haldun Üstünel özledim onu!
O son saat operasyonlari ve son dakkika görüsmeler.

Gitti birdaha gelmedi ne yapiyor ne ediyor biliyorum.
Ünal Aysal ve Fatih Terim ozaman Ego savasina girmeselerdi simdi acik ara Sampiyon ve Avrupa’da iyi isler cikariyordu bizimkiler diyorum ben !

Son cumlene imza atarim, iki ego ayni kopru de denk geldi iste. Ikisi de hatali. Cok net. Sonraki surec yonetimi yine ayrica hatali Aysal'in. Inanilmaz transfer borcuna girdik. Haldun Ustunel tamam ama yaptigi anlasmlar hic de oyle "kar" odakli degil. Bakiyorum simdi bugun, tamam ikna kabiliyeti ve yonetmi guzel. Albayrak'tan fersah fersah iyi ama, verilen ucretler cok buyuk. Boyle olunca getirirsin haliyle. Sonuc olarak kimse mukemmel degil ve basari gelmedikce iste boyle elesitirilirsin. Maalesef..

Baskan iyi ve düzgün biri, hatasiz degil ama iyi niyetinden süphem yok, sportif basarisizlik bence sadece Terime yazar, napsin baskan? Iyi topcular getirdi, malzeme iyidi yani, hoca babel gibi transferleri israrla istedi, belhandayi sattirmadi vesayre, ne oynadigmiz belli degil 3 senedir, klasik terim kaos futbolu, Baskan hocayi kovsa taraftarin yüzde 80 nini malesef karsisina alip indirirler, kovamasa durum güncel durum, zor

Toplantida soylenenler bu sekilde paylasilmasi samimiyetin kalmadigi bir ortam oldugunu gosteriyor.

Kuub icinde gerekenin (hakli veya haksiz) gerceklesmiyorsa hepimizin basi cok agriyacaktir...

Tek rakibimiz yine bizim egolarimiz. Hem baskan hem bu oyunu oyniyan "liderlerimiz".....

Sampiyonluk sansimiz bu hamle ile tamamen bitmesi anlamina geliyor benim gorusumde

2 hafta kala bunu önermek büyük bir zeka örnegi bravo

Kendiniz istifa edin? 4-5 yönetici istifa edince otomatikman yönetim de düşüyor.

Ne bu? Çıkıp clubhouse'da bunu açıklamak Galatasaray yöneticisine yakışır mı? Ahlaksızlık bu, terbiyesizlik.

Yatak odasında neler olduğunu millet anlatır mı. Yönetim kurulu toplantısı lan o. Aynı akşam clubhouse'a çıkıp bunun açıklamasını yapınca ne geçiyor eline? Terbiyesizlik bu.

Buradan anlyacağımız karakter konusunda zayıf bir ekip var. Takımın sahipsiz kalmasının en büyük nedenlerinden.
Muhtemelen ibra meselesinden dolayı bu yapılanlar. eğer edilmezlerse bazı kişiler seçime giremeceğinden başkanın kellesini alıp genel kurula şirin görünüp ibra olabilmek için çaba olarak algıladım.

Kendiniz istifa edin? 4-5 yönetici istifa edince otomatikman yönetim de düşüyor.

Ne bu? Çıkıp clubhouse'da bunu açıklamak Galatasaray yöneticisine yakışır mı? Ahlaksızlık bu, terbiyesizlik.

Yatak odasında neler olduğunu millet anlatır mı. Yönetim kurulu toplantısı lan o. Aynı akşam clubhouse'a çıkıp bunun açıklamasını yapınca ne geçiyor eline? Terbiyesizlik bu.
yatak odasında neler olduğunu millet anlatır keza ne olduğu da bilinir
ve mühim bir şey değildir
gericilik bu olsa gerek

yatak odasında neler olduğunu millet anlatır keza ne olduğu da bilinir
ve mühim bir şey değildir
gericilik bu olsa gerek
Yönetim kurulunda yönetimin toplandığını, kulübün son durumunu değerlendiriğini bende biliyorum sayın VARDAR.

Ve fakat neler yaşandığını, neler konuşulduğunu böylesi kritik bir dönemde aynı akşam clubhouse gibi son derece vasat bir ortamda anlatılmaz.

İlerde Mustafa cengiz başkan haklıymış diyeceksiniz asıl suçlular hala görevde abd bodrum geze dursun cepleri doluyor nasıl olsa iç ve dış müritleri de darbe yapmaya çalışıyor bence de başkan bırakmalı sağlığı için ama her gelen başkanla sorun yaşayan kişi dir bu takımın bu halde olmasının sebebi paramızı alalım takılalım modunda çoğu

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saltanatımız sona erdi bence kabullenelim. Önce Dursun Özbek şimdi Mustafa Cengiz. Başkan profili gitgide düşüyor. Kendi menfaatleri için Galatasaray'ı savunamıyorlar.

Daha kötüsü nedir biliyor musunuz? Abdurrahim Albayrak'ın başkan seçilmesi. Yüksek sesle konuşuluyor. O zaman görün bakalım ortada ne Galatasaray kalacak ne tarih. O küfür ettiğimiz lise baskısını mumla arayacak duruma geliriz.

ne olursa olsun baskan yanlış dahi yapsa, her kosulda ekip arkadaslarını koruyup kollayan, sürekli onlara hizmetleri için tesekkür eden, sucsuz oldugu konularda dahi okları kendi üzerine çeken adama yapılacak iş değil bu. istifaya davet ettiniz madem ultraslana niye acıklama yaptırıyorsunuz? utanc verici bir şey bu. adamı hastalık yıkmadı hainliğiniz yıkacak.

source.gif

Okan Böke bu konularla ilgili Tv100’e bağlandı. Ertem ile tartışıyor şu an

Bışar, Mahmut Recevik Clubhouse’da dedikodu mu yapıyor? diye sordu.

1 Numarali duyumcumuz gitti .

Sen Baskana artistlik yapip istifasini istersen gidersin!
o Nevzat olayindan sorna derhal gitmeliydi zaten

Geri
Üst Alt