İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 438
tek müdahale konusunda über zayıfız . bu adamı o yüzden aldık dün çok korkak oynadı. inşallah uyum sürecindedir de düzelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuşların bazıları tetikte ama bu adamı ilk maçta gömenler muhtemelen yan çizerler,çünkü Portoda senelerce oynamış gayet kaliteli bir oyuncunun bu dandik ligde veya takımımızda fark yaratmaması imkansız,ama ilk maçında çöplük gibi defansın ve orta sahanın yanındaki uyumsuzluk ve 2.yarıdaki sakatlığınında etkisiyle kötüydü ancak toparlayacaktır.
Chedjou ve Semih 2 senedir oynuyor o çöplük defans ve orta sahanın yanında. Bu mantıkla bakarsak o halde biz bu adamları niye gönderdik? Sorun bu oyuncular değildi demek ki.Kuşların bazıları tetikte ama bu adamı ilk maçta gömenler muhtemelen yan çizerler,çünkü Portoda senelerce oynamış gayet kaliteli bir oyuncunun bu dandik ligde veya takımımızda fark yaratmaması imkansız,ama ilk maçında çöplük gibi defansın ve orta sahanın yanındaki uyumsuzluk ve 2.yarıdaki sakatlığınında etkisiyle kötüydü ancak toparlayacaktır.
Chedjou ve Semih 2 senedir oynuyor o çöplük defans ve orta sahanın yanında. Bu mantıkla bakarsak o halde biz bu adamları niye gönderdik? Sorun bu oyuncular değildi demek ki.
Kısaca bizim oyuncumuz değil işte belli. Umarım beni yanıltır da bir yağlı kazık daha girmez kulübe.
Umarım dediğin gibi olur. Lakin ilk maç diyorsun da bu ilk maç Zenit veya Leverkusen'e karşı değildi, Öster bilmem ne diye ne adını söyleyebildiğim ne de yazabildiğim bir kenar mahalle takımına karşıydı. Sadece Maicon da değil her açıdan çok zor bir sene bizi bekliyor diye düşünüyorum. Çünkü ne yönetimin ne teknik kadronun ne yaptığını bildiğine inanmıyorum. Dediğim gibi umarım yanılırım.Saygı duyuyorum ama misal Acerbiyi alsak bu defansa ilk maçta ekstra birşey değişmezdi daha hem hiçbir ciddi sınav olmamıştı hemde tek bir adamla savunma olmaz,Adamın ilk yarıdaki oyununuda pek beğenmedim ama 2.yarı çuvallayışının nedeni sakatlığıydı alıştıkça daha iyi olur önüne yanına daha iyi adamlar alırsak iyice verim alırız.Chedjou ve Semihin Melolu Eboueli Riera-Tellesli kadrolardada performansları tatmin edici değildi ki zaten Semihin geçen sene bireysel hatadan yedirdiği 13 gol falan vardır,Maicon ikisindende çok daha iyi oyuncu bunu önümüzdeki maçlarda daha net göreceğiz.
Şu ortasaha ve bekler varken Pique ile Ramos oynasa arkada lisansını yırtar..
Mümkün olduğunca olumlu tarafından bakmaya çalışan biriyimdir. Belhanda transferi hem mevkisinin net olmaması, hem karakterinin güven vermemesi nedeniyle içime sinmemişti; Gomis' in Ligue 1 performansı ümit vaadediyor...
Maicon' u ise daha önce izleme şansım olmadı veya hatırlamıyorum. CV sine ve anlatılanlara bakarak ''Elde var bir'' gözüyle bakıyordum, en elzem mevki için. Ancak dünkü maçta gözlemlediğim Maicon -takımın genel acizliğinden bağımsız olarak- tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Kesin yargı için birkaç ay beklemek gerekse de tek bir maçta ancak bu kadar kötü izlenim verebilir bir futbolcu. Derin endişe içindeyim, umarım yanıltır...
orta saha bekiin yok stoper ne yapsin ?
orda ramos olsa siritir.
stoperi yargilamak icin su bek ve orta saha degimesi lazim.
Yanlış argüman, bunlar geçen yıl da yoktu. O halde niye Hakan kadroda değil, niye Semih-Chedjou gitti diye seviniyoruz peki?...Hemen gömmüş değilim; ancak son derece hantal ve topla da iyi olmayan bir stoper izledim dünkü maçta. Sonraki maçlarda bambaşka bir Maicon izleyip övgüler yağdırmak isterim elbette...
2ci gol baktigin zaman bikere ahmetin hatasi daha büyük.
maicon adami kapatiyor ahmet yanlis pozisyon aliyor.
tektrar bi bak derim pozisyona.
ilk golde pek iyi görünmüyor ama ordada adam bizim sol tarafimizda geze geze geliyor sagolsun carole.
2ci goldede carolun katkisi büyük.
ilk mac adapte süresi filan falan ilk maca göre yorum olmaz zaten.
bütün takim zaten yerin dibindeydi maiconmu kurtaracak ?
Ben hantal bulduğumu, topla iyi olmadığını söylüyorum; bana pozisyon anlatıyorsun. 2 metre önde başladığı 10 metrelik deparda rakibin arkasında kalıp güçlükle topa dürtebilmesini yenilen golden daha önemli buluyorum...
O iki gol olmasa, duran toptan filan bir golle maçı kazansak, oynanan bombok futbolu da beğenirdin herhalde!...Kazanmak-kaybetmek, gol atmak-yemekten bağımsız bir yorumdu benimkisi. Pozisyon da konuşurum gerekirse ama o modda değilim şu an...