# Maicon Pereira Roque

En beğendiğim özelliği attığı isabetli dikine adrese paslar..
Gerçekten harika oynadı bu akşam..

Benimle maicon için kapışanlari piste alayım
Yıllarca izledim porto da gelirse en çok sevindiğim transfer olur dedim
Servet diyenmi çıkmadı futbolcu değil diyenmi çıkmadı bir macta gönderin gitsin diyen mi çıkmadı neler neler
Bu kafayla oyuncu barınmaz hicbir klüpte biraz sabır ve destek

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimle maicon için kapışanlari piste alayım
Yıllarca izledim porto da gelirse en çok sevindiğim transfer olur dedim
Servet diyenmi çıkmadı futbolcu değil diyenmi çıkmadı bir macta gönderin gitsin diyen mi çıkmadı neler neler
Bu kafayla oyuncu barınmaz hicbir klüpte biraz sabır ve destek

lizbondaki sizin sirket icin orda bulundugunda izliyodun dimi Ercan kardesim.

Acerbi varken Maicon 'un alınması çok zoruma gitmişti ama şüphesiz ki Maicon gün geçtikçe yanıltıyor beni

Maicon yapısı ve fizik gücü itibari ile tam STSL topçusu

Fizik gücü-Sertliği ve Defansif becerisi ile takımda geri planda Muslera ile güven veriyor üstelik topu her defasında defanstan çıkarıp hücumu başlatan adam oluyor

ne diyim Allah zeval vermesin Maicon 'a inşallah seneye yanına kendi ayarında bir stoper daha ekleyebiliriz ...

Her mac daha da iyi oynuyor ama ne yazikki partneri olan 2.stoper muamma.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

bana göre mükemmel stoper !! östersunds maçında bende şüphe yarattı ancak sonra kendini buldu lugano tarzı sert tekmeye kafa sokan bir adam !! çok iri olmasına rağmen yavaş değil ! ancak yanında onun seviyesinde stoper yok ne serdar ne denayer ona ayak uyduramaz ! vida yı alsaydık yan top hastalığımız biterdi

Kemik gibi stoper dedikleri maicon olsa gerek.Nazar değmesin ama dün sıfır hatayla oynadı.

Arkadaşın biri brezilya izledim dağınık savruk yavaş hamle hatası falan yapıyor diyordu
Acerbi allah acerbi diyordu
Bende ısrarla maicon alınması taraftarıyımdim
Çünkü adam büyük takım oyuncusu üst düzey
Sassuolo gibi takımlarda oynamadı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdi adama bakiyorsun gercekten Servete benziyor görünüsü, diyorsun herhalde kasap sinifindan defans oyuncusu ama adam hem yerden, hemde havadan Selcugun bile atamadigi paslari atiyor inanamiyorsun.

Geri
Üst Alt