# Maicon Pereira Roque

Öff harbiden siz gidin Real Madridi tutun abi. Ramos var bak orada adam da kaçırmaz kafa topu da iyidir hızlı fizikli.

Ya da ne bileyim Galatasarayı tutun ama biraz daha az talepkar olun. Oyuncunuzu destekleyin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maicon hep böyle. Yanında neyse ki Serdar gibi süpürücü var yoksa arkaya sürekli adam kaçırıyor kendisi. Akhisar ve Malatya maçlarında Serdar yoktu ve ne hale geldi gördük.

Ligi idare ediyor ama CL de süratli ve heraketli futbolcular cok kolayca Maicona ya kirmizi yedirir yada rezil eder.

fernandao girdikten sonra adamdan tek bir kafa topu alamadı!

Fernandao 'ya bu sene herhangi bir oyuncunun hava toplarında üstünlük kurduğunu görmedim. Adam maç başına 6 hava topu alıyor daha önce böyle bir istatistik görmedim ben STSL'de. Adamdan fazla hava topu alan 2 forvet var büyük liglerde Crouch ve Benteke

Ki Maicon-Serdar ikilisine ligde geri kalan forvetler kolay kolay üstünlük kuramaz hava toplarında

Fernandao hava toplarında benim gördüğüm en iyi forvet

Dediğim gibi sorunun Maicon-Serdar ikilisinde olduğunu düşünmüyorum tabi bende isterim Ramos-Chiellini bizde oynasın ama takımın çok daha acil ihtiyaçları var ve harcayabileceğimiz çok fazla bir para yok Ahmet çöp Koray-Hakan-Denayer 'in sözleşmesi bitiyor anca Maicon-Serdar ikilisine alternatif olacak maliyetsiz transfer olur stoper mevkisine olursa

Bir Gomis konusu 2 burası.

Ilginç ilginç yorumlar.

sent via GSC

Ben beğeniyorum, kendisi mükemmel olsa kafasını çevirip sağına baksa Carvajal’ı görüyor olurdu

Maicon bizi bu yil idare eder ama sezon sonu kesinlikle satilmali. Hatta belki Serdar'in yanina Denayer denenebilir.

Ulan ayağı o kadar kötü olan adam nasıl böyle frikik atsın ne diyorsun :D

sent via GSC
Her maç 1-2 tane öyle kritik hata yapıyor ki bu arkadaş, bunları görmüyor musunuz anlamadım.

Maicon dediğimiz adamın oynayacağı budur, fazlası çıkmaz. Hava toplarında iyi bir stoper aradığımız için aldık.

Serbest vuruşları gerçekten iyi kullanıyor ama top akan oyunda buna gelince tedirgin oluyorum. Welbeck gibi bir adama karşı maç başı en az 2 penaltı yaptırır.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ayagi kotu degil yav hantal oldugundan rakip bastigindan aceleden sacma sapan vuruyor. iyi topcu ama sampiyonlar liginde bu agirligiyla bizi mahvetme olasiligi var. kjaer gibi sogukkanli topcu lazim bize

Maicon 'da yeri doldurulamayacak bir oyuncu değil Belhanda-Feghouli-Maicon-Garry hepsi ederini bulduğu anda yollarımızı ayırabiliriz hatta Belhanda 'nın ederini bulmasına gerek yok gelen ilk teklifte yollarımızı ayıralım ...

Yahu arkadaş ne diyelim.İnanılır gibi değil.Hadi bunu geçtim serdar saatli bomba gibi..Öyle fauller yapıyor ki akıllara zarar..Ve hala bu adamlar deli gibi övülüyor.Biz şu maçı serdarın hataları yüzünden kaybetseydik o zaman mı yetersiz olacakdı. Her maç skora göre yorum yapılıyor.Bu ikiside Galatasarayın stoperi olamaz. Bu çok net.

Semih Chedjou Ahmet Dany Koray Hakan Denayer gibi stoperleri izledikten sonra Serdar bana Ramos gibi geliyor. Adamin sertligi ve savasmasi yeter. Dort dortluk stoper istiyorsan onlar Real Madrid'de var, Barcelona'da, ManCity'de.

Semih Chedjou Ahmet Dany Koray Hakan Denayer gibi stoperleri izledikten sonra Serdar bana Ramos gibi geliyor. Adamin sertligi ve savasmasi yeter. Dort dortluk stoper istiyorsan onlar Real Madrid'de var, Barcelona'da, ManCity'de.

Senelerdir aynı hataları yapmakdan ve savunmaktan bıkmadınız.klüp batsa gene anlamayacaksınız.zamanında semih,chedju,dany gibi adamlarıda göklere çıkartıyordunuz.Ne oldu sonra takımı bitirdikten sonra anladınız..Daha düne kadar Serdar bursadayken bu forumun çoğunluğu bu adamı yerin dibine batırıyordu.ne değişti hiçbirşey Serdar aynı Serdar taraftar aynı taraftar.Değişmeyen tek şey körü körüne savunmak.Bu yüzden bu taraftar varken Galatasaray’a gelmiş çapsız başkan ve yöneticilerin transferlerde fiyaskolara imza atmasına hiç şaşırmıyorum.Serdar’ın sonuda böyle olacak.fener maçında bu adamın yaptırdığı gereksiz penaltıyla yenilebilirdik.ama skor berabere ya sesiniz çıkmaz.

Şu yukarıda saydığın adamların hepsine ilk başta karşı çıkan adam olarak bu serdardanda bize hayır gelmez diyorum.

Evet haklısın zaten işimize yaracak stoperler bir tek Real ve cityde var.. nede olsa Serdar ramosun bir tık altı..

İşin en acı tarafı 8 milyonluk maicon dahada berbat...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt