# Maicon Pereira Roque

Ligimiz için gayet ideal üst düzey stoper. Kalıbına göre yavaş değil sadece açık alanda yakalanırsa problem olabilir. Daha iyisi 40 milyondan başlar varsa para alın.

Zaten her yönüyle mükemmel bir oyuncuyu bu yaşta STSL'ye getiremezsin 1.90 boyunda adam Ronaldo kadar güçlü olsun Aubameyang kadar hızlı , Maldini kadar defansı olsun Pirlo gibi oyun kursun ve üstelik 0 hatayla oynasın istiyor herkes

Maicon 'un eksi yönlerini biliyor herkes burda sürekli Maicon ağır ,Maicon geniş alanda hata yapıyor , UCL 'ye gidersek Maicon 'u hızlı adamlar çok rahat geçer vs. vs. yazıp durmayın sene başından beri 4651616516 kere yazıldı bunlar

Önemli olan bu adamdan en maksimum faydayı sağlamak eksiklerini hatalarını olabildiğince kapatabilmek ...

Çok seviyoruz reisi takım karakterine uygun bir oyuncu keşke seneye yanına hugoyu alsak

Bu Alemin Tek Kralı

Zaten her yönüyle mükemmel bir oyuncuyu bu yaşta STSL'ye getiremezsin 1.90 boyunda adam Ronaldo kadar güçlü olsun Aubameyang kadar hızlı , Maldini kadar defansı olsun Pirlo gibi oyun kursun ve üstelik 0 hatayla oynasın istiyor herkes

Maicon 'un eksi yönlerini biliyor herkes burda sürekli Maicon ağır ,Maicon geniş alanda hata yapıyor , UCL 'ye gidersek Maicon 'u hızlı adamlar çok rahat geçer vs. vs. yazıp durmayın sene başından beri 4651616516 kere yazıldı bunlar

Önemli olan bu adamdan en maksimum faydayı sağlamak eksiklerini hatalarını olabildiğince kapatabilmek ...

Aynen öyle ben de bunu savunuyorum. Her şeyin en iyisini yapabilen adamı biz yaşlanmadan nasıl alacağız? Veya Ribery gibi 40 yılda bir denk gelecek onu da elde tutamadık zaten. Önemli olan bu açıkları takım olarak kapatmak zaten.

Güçlü yönleri var fakat zayıf yönleri çok olumsuz sonuçlar doğurur Avrupa Kupalarında sıkıntı büyük şimdiden belli bir durum bu ...

Aynen öyle ben de bunu savunuyorum. Her şeyin en iyisini yapabilen adamı biz yaşlanmadan nasıl alacağız? Veya Ribery gibi 40 yılda bir denk gelecek onu da elde tutamadık zaten. Önemli olan bu açıkları takım olarak kapatmak zaten.

İşte zaten futbol bu yüzden takım oyunu en iyi oyuncusu olan değil en iyi takım olan kazanıyor

Bir savunma oyuncusu olarak Pozisyon bilgisi ligimiz icin yeterli

Hantal oldugu dogru ama daha önce cris oynadi bizde,bu konuda cris kadar kötü degil

Kullandigi frikiklerden de görüldügü gibi ayagi da düzgün ama elestirilen nokta defansta oyun kurdugu zaman topla cok yavas hareket ediyor

Pep'in takimlarindan örnek vermek gerekirse stoperlerin oyun kurmasi cok daha seri bir sekilde yapilmasi gerekiyor

Bu bir elestiri dir,bu demek degil ki yedek kalsin yerine baskasi oynasin veya Maiconcular ve anti Maiconcular karsi karsiya,forum'da siz ve biz muhabbetleri dönüyor son günlerde yanlis isler bunlar

adam 1.91 boyunda 85 kilo havada 3-4 takla atıyor hâlâ eleştiriyorsunuz çok ilginç

Hala ağır mağır diyenler var.Dünyadaki çoğu takım uzun ve ağır stoperler oynatmıştır,oynatıyorlar da.İki tane aynı tip stoperle oynamazsın zaten,diğer stoperin biraz daha çevik ve mobil olabilir,bu şekilde dengelersin durumu ki Serdar da böyle bir adam mesela.Materazzi,Stam falan izlememiş bazı arkadaşlar sanırım.Avrupa maçlarında sıkıntı yaşar yeaaa argümanı ben futboldan anlamıyorum diye bağırıyor ayrıca.Takım olarak savunma yaparsın,orada boşluk verdiğin vakit hızlı olsan da eleğe çevirirler zaten.Juventus iki ağır stoperle belki de dünyanın en hızlı hücum eden 3-5 takımından biri olan Tottenham'ı elemedi mi?Sanıyorum ki hem hızlı olsun hem iyi pozisyon alsın hem havadan iyi olsun hem ayağı iyi olsun falan istiyorsunuz.Suyundan da koyayım mı?

Son düzenleme:
Hala ağır mağır diyenler var.Dünyadaki çoğu takım uzun ve ağır stoperler oynatmıştır,oynatıyorlar da.İki tane aynı tip stoperle oynamazsın zaten,diğer stoperin biraz daha çevik ve mobil olabilir,bu şekilde dengelersin durumu ki Serdar da böyle bir adam mesela.Materazzi,Stam falan izlememiş bazı arkadaşlar sanırım.Avrupa maçlarında sıkıntı yaşar yeaaa argümanı ben futboldan anlamıyorum diye bağırıyor ayrıca.Takım olarak savunma yaparsın,orada boşluk verdiğin vakit hızlı olsan da eleğe çevirirler zaten.Juventus iki ağır stoperle belki de dünyanın en hızlı hücum eden 3-5 takımından biri olan Tottenham'ı elemedi mi?Sanıyorum ki hem hızlı olsun hem iyi pozisyon alsın hem havadan iyi olsun hem ayağı iyi olsun falan istiyorsunuz.Suyundan da koyayım mı?

İstedikleri aynen bu

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos: "Portekiz'in şu anda defansta bir problemi yok. Maicon harika bir oyuncu ancak şu anda seçimlerimiz arasında yer almıyor. Gelecekte bu değişebilir." https://twitter.com/ParcaliPesinde/status/977172353565253633/photo/1
eedd4498175016d8567cf6fc5b45d990.jpg

Bu Alemin Tek Kralı

Brezilyali degilmi bu

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Cidden çok ilginç yorumlar var. Maicon'dan beklentiniz neydi neyi göremediniz ? Stoperler özellik bakımından ikiye ayrılır. Biri hava toplarında sağlam, pozisyon alabilen, güçlü, markaj özellikli. Bu tanım Maicon'a uyuyor mu kesinlikle uyuyor. Maicon'da olmayan özellikler yani diğer tür stoperlerde ne gibi özellikler olur. Hızlı, geriden oyun kurabilen, kısa yani süpürücü diye tabir edebiliriz.

Marcelo Beşiktaş'ta iki sene oynadı aynı özelliklere sahipti adamı kral ilan ettiniz, edildi yani tüm Türkiye'de bana göre Maicon daha üst düzey Marcelo'dan ama daha çok tepki yiyen de Maicon bunu anlayamadım.

Şampiyonlar ligi seviyesinde değil diyorsunuz eyvallah ona katılıyorum ama sen zaten CL seviyesinde değilsin gelemezsin. Adamlar senin komple kurduğun takımın maliyetini sadece stopere yatırıyorlar sen hala ama Maicon hantal diyorsun. Hantal oldugu için zaten bizde :)

Orta sahadan hücuma hızlı ve kalabalık çıkan takımlar karşısında darmadağın oluruz Maicon çok ağır penaltı yaptırır yada kart görerek durdurur rakipleri...

1.75 hızlı bir stoper koyalım, yediğim tonla kafa golünü ikiye katlayalım rahatlayın.

Ağır mağır değil. Geriye koşuşları çok iyi. Biraz daha kulübe adapte olursa kendini bizden biri görürse seyirciyle ilişki olarak saha içinde ateşleyici güç olarak yeni Melo olabilir kendi mevkiisinde.

Geri
Üst Alt