Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.400
- 3.119
- 2.118
Ligimiz için gayet ideal üst düzey stoper. Kalıbına göre yavaş değil sadece açık alanda yakalanırsa problem olabilir. Daha iyisi 40 milyondan başlar varsa para alın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten her yönüyle mükemmel bir oyuncuyu bu yaşta STSL'ye getiremezsin 1.90 boyunda adam Ronaldo kadar güçlü olsun Aubameyang kadar hızlı , Maldini kadar defansı olsun Pirlo gibi oyun kursun ve üstelik 0 hatayla oynasın istiyor herkes
Maicon 'un eksi yönlerini biliyor herkes burda sürekli Maicon ağır ,Maicon geniş alanda hata yapıyor , UCL 'ye gidersek Maicon 'u hızlı adamlar çok rahat geçer vs. vs. yazıp durmayın sene başından beri 4651616516 kere yazıldı bunlar
Önemli olan bu adamdan en maksimum faydayı sağlamak eksiklerini hatalarını olabildiğince kapatabilmek ...
Aynen öyle ben de bunu savunuyorum. Her şeyin en iyisini yapabilen adamı biz yaşlanmadan nasıl alacağız? Veya Ribery gibi 40 yılda bir denk gelecek onu da elde tutamadık zaten. Önemli olan bu açıkları takım olarak kapatmak zaten.
Hala ağır mağır diyenler var.Dünyadaki çoğu takım uzun ve ağır stoperler oynatmıştır,oynatıyorlar da.İki tane aynı tip stoperle oynamazsın zaten,diğer stoperin biraz daha çevik ve mobil olabilir,bu şekilde dengelersin durumu ki Serdar da böyle bir adam mesela.Materazzi,Stam falan izlememiş bazı arkadaşlar sanırım.Avrupa maçlarında sıkıntı yaşar yeaaa argümanı ben futboldan anlamıyorum diye bağırıyor ayrıca.Takım olarak savunma yaparsın,orada boşluk verdiğin vakit hızlı olsan da eleğe çevirirler zaten.Juventus iki ağır stoperle belki de dünyanın en hızlı hücum eden 3-5 takımından biri olan Tottenham'ı elemedi mi?Sanıyorum ki hem hızlı olsun hem iyi pozisyon alsın hem havadan iyi olsun hem ayağı iyi olsun falan istiyorsunuz.Suyundan da koyayım mı?