# Maicon Pereira Roque

Bu adam takımı sabote ediyor bilinçli olarak. Ayni şeyi Malatya maçında da yapmıştı Tudor’a karşı. Oynamayınca böyle yapıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnsan sabote etse böyle oynar yahu ayıp. Taca bırakmadı topu gitti yumurtladı. Ardından ikinci sarıyı gördü. Az olan umudu iyice bitirdi.

lato'yu eleştirmiyorum adamın çapı ücreti belli. idareten alınmıştı . ya bu keline s*ktuğum ??? kasden sabote etti. iyi niyet arayan safın önde gidenidir.

fatih terimin oyun anlayisinda bu herif oynayamaz onu gectim adam hantal. ayagi kalkana kadar adam topu aliyor. 2. golu yedirdi. gordugu kirmizi zaten rezalet. seneye ruslara filan kakalamamiz lazim. fatih terim bu herifi silmistir

Maç konusunda da yazdım buraya da yazayım.
Maçı sabote ettiğini veya bilerek oynamadığını düşünmüyorum. Brezilya liginden oyuncu alma sorunsalı bu; Brezilya liginde bir devre oynamış olarak gelen oyuncular burada dinlenmeden bir sezon daha oynuyorlar. Haliyle ilk yarı ve ikinci yarıların sonlarına doğru düşüşe geçiyorlar.

Ayrıca bir ek: hocanın geldiğinde beri Maicon'u pek tutmayacagini düşünüyordum. savunmayı önde kuracagindan hızlı ve çevik stoperleri her daim tercih etmiştir.

Son düzenleme:
Kalan 5 maçta 11 yüzü göremez ve sene sonu ilk talip olan takıma satılır.Kesinlikle bizim oynayacağımız oyunun stoperi değil.Fenerde iyi iş yapar

Rezaletsin lan sen ne kaypak bir oyuncuymuşsun maçı satsan böyle oynanır davul herif

Mental yorgunluk vs. anlamam ben madem kaldıramayacaktı neden Avrupa 'ya döndü ?

Pepe 35 yaşında 2016/2017 sezonunu daha kapattığı gibi Bjk 'ye transfer oldu çatır çatır 33 maç oynadı
Bunlar bahane olamaz Maicon iyice takımı sabote etmeye başladı ...

Nefret ettirdi

Gözümde selcuk'tan,tolga'dan farki yok bunun

Ayrıca, maalesef rakipler tarafından çözüldü ve böyle giderse daha çok zarar verecek. Savunmayı hep önde kuruyoruz çünkü. Trabzon maçındaki Burak gibi ofsayt rekoru kırmaz her rakip. Yakaladılar mı keserler cezayı.

Stoper demeye dilim varmıyor artık servetden beri bu kadar kötüsünü görmemiştim sezon sonu satsınlar rusyaya.

yüz kere yazdim nöbet konusuna bu adami 1 sene sonra niye zarar yaparak satsinlar diye
yok maicon söyle yok maciyon söyle agresif yeni melomuz olacak diye mal mal yorumlara maruz kaldim paso
alin bir tarafiniza sokun iste simdi bunu
taaa boleslav macinda demistim

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Geri
Üst Alt