# Maicon Pereira Roque

Biz yazın o 3-4 milyon € 'yu esirgemeyip Acerbi 'yi alacaktır ...

Yalnız bu adamı seven biri olarak diyorum resmen servet 2 olmuş. Ne oldu buna

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Servet&Gokhan zan》》》》Maicon

Volkan Yaman》》》Lato

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yemin ediyorum bu adamı beğenen gözlerime.... dedim . Bence çok iyi oynuyordu ama sanırım son maçlarda hep önde basınca alan genişledi ve defolari teker teker cıktı .

Yalnız bu adamı seven biri olarak diyorum resmen servet 2 olmuş. Ne oldu buna

Servet&Gokhan zan》》》》Maicon

Volkan Yaman》》》Lato

Yemin ediyorum bu adamı beğenen gözlerime.... dedim . Bence çok iyi oynuyordu ama sanırım son maçlarda hep önde basınca alan genişledi ve defolari teker teker cıktı .

Ben begenip begenmemek arasinda gidip geliyordum da bursa macinda statta 10mden izleyince kararimi verdim.

Terim geldikten sonra buna birseyler oldu

Terim ofansif futbol oynamaya seven biri

Bu agir oldugu için rakibin ani kontra ataklarina karsi fazla etkili olamiyor ve bunu kompanse edecek savunma özellikleri yok

Tudor ise defansif futbol oynadigi için bunun agirligi bu kadar göze batmiyordu

Simdi batiyor

Terim hizli stoper'leri tutar, sezon sonu brezilya ligine donerse sasirmam

Çok değil 2 gün önce yazdım kimse takmadı.

Bu adamın sorunu yavaş olması değil, pozisyon alamaması.

Bu yaş ve tecrübeye rağmen hala pozisyon almayı bilmeyen adam ÇÖPTÜR!

Yavaşlığını pozisyon alarak kapatabilirsin. Vidic, Barzagli örnekleri veriliyordu burada.

Neyse hoca zaten bu tarz adamlardan nefret eder. Bir daha forma şansı bulacağını sanmıyorum.

Ha bir de bu arada o Kadıköy'de attığı frikik girse şimdi burada eleştirenlerin hepsi tapıyor olurdu :)

Futbol çok acayip oyun...

Buna servet 2 demek servet'e haksizlik

2008'de efsane bir performansla sampiyon olmamizi saglamis servet'i bununla bir tutmayin

Çok değil 2 gün önce yazdım kimse takmadı.

Bu adamın sorunu yavaş olması değil, pozisyon alamaması.

Bu yaş ve tecrübeye rağmen hala pozisyon almayı bilmeyen adam ÇÖPTÜR!

Yavaşlığını pozisyon alarak kapatabilirsin. Vidic, Barzagli örnekleri veriliyordu burada.

Neyse hoca zaten bu tarz adamlardan nefret eder. Bir daha forma şansı bulacağını sanmıyorum.

Ha bir de bu arada o Kadıköy'de attığı frikik girse şimdi burada eleştirenlerin hepsi tapıyor olurdu :)

Futbol çok acayip oyun...

Ben de bunu diyorum. Adam agirligini kompanse edecek savunma özellikleri yok

Pepe de agir ama adamin savunma özellikleri üst düzey. Bununki degil. Olmadigi için de isler iyi gitmeyince böyle mala bagliyor.

Hiç zahmet edip yazdığım yorumları aramıyacağım. Bu adamın beli dönmüyor dedik, kazma dedik anlatamadık. Bazı arkadaşlara göre bu adamla CL maçlarına çıkılacaktı. Belkide Gençlere yenilmemiz iyi oldu. Yenseydik muhtemelen Başakşehir bizi delik deşik edecekti Maicon tarafından ve belimiz tamamen kırılacaktı. Umarım sene sonu derhal postalanır. Koray bile bundan iyi.

Maicon ise, “Bir televizyon kanalında hakkımda yapılan çirkin ve itibar zedeleyici yorum karşısında ne hissedeceğimi şaşırdım” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Umarım bu son olur. Bizler işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışan insanlarız. Kariyerim boyunca eleştiri aldım. Ancak kimsenin kişiliğimize yönelik bu denli çirkin ifadeler kullanmaya hakkı yok. Ben ve kulübümüz bu kişilerle hukuki olarak mücadele edeceğiz. Unutmayın ki, bizler de insanız. Ailelerimiz ve sevdiklerimiz var. Bu ve benzeri hareketler sadece bizi değil sorumlu olduğumuz bu insanları da derinden etkiliyor. Rica ediyorum kendinizi bizim yerimize koyun ve yorumlarınızı yapmadan önce iki kez düşünün.”

İki futbolcu için bazı basın organlarında yapılan yorumlarda "Tudor'u göndermek için maç sattılar" imasında bulunulan ifadelere yer verilmişti.

Muslera yı bilmem de bu adamdan yüzde yüz eminim

Biraz huyuna gitmezsen sallamıyor maçları.Daha geçenlerde Selçuk'un attığı frikikten sonra yaptığı hareketlere bakarsanız ne olduğu çok açık

Geri
Üst Alt