Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
taaa boleslav macinda demistim
Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
şahan gökbakarla yarişsa kaybeder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taaa boleslav macinda demistim
Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
Servet&Gokhan zan》》》》MaiconYalnız bu adamı seven biri olarak diyorum resmen servet 2 olmuş. Ne oldu buna
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yemin ediyorum bu adamı beğenen gözlerime.... dedim . Bence çok iyi oynuyordu ama sanırım son maçlarda hep önde basınca alan genişledi ve defolari teker teker cıktı .Servet&Gokhan zan》》》》MaiconYalnız bu adamı seven biri olarak diyorum resmen servet 2 olmuş. Ne oldu buna
Volkan Yaman》》》Lato
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben begenip begenmemek arasinda gidip geliyordum da bursa macinda statta 10mden izleyince kararimi verdim.Yemin ediyorum bu adamı beğenen gözlerime.... dedim . Bence çok iyi oynuyordu ama sanırım son maçlarda hep önde basınca alan genişledi ve defolari teker teker cıktı .Servet&Gokhan zan》》》》MaiconYalnız bu adamı seven biri olarak diyorum resmen servet 2 olmuş. Ne oldu buna
Volkan Yaman》》》Lato
35 yaşındaki Hakan Balta oynasa daha iyiydi şu maçta. Volkan Yaman da Roberto Carlos kalır bu keltoşun yanında.Servet&Gokhan zan》》》》Maicon
Volkan Yaman》》》Lato
Terim geldikten sonra buna birseyler oldu
Çok değil 2 gün önce yazdım kimse takmadı.
Bu adamın sorunu yavaş olması değil, pozisyon alamaması.
Bu yaş ve tecrübeye rağmen hala pozisyon almayı bilmeyen adam ÇÖPTÜR!
Yavaşlığını pozisyon alarak kapatabilirsin. Vidic, Barzagli örnekleri veriliyordu burada.
Neyse hoca zaten bu tarz adamlardan nefret eder. Bir daha forma şansı bulacağını sanmıyorum.
Ha bir de bu arada o Kadıköy'de attığı frikik girse şimdi burada eleştirenlerin hepsi tapıyor olurdu
Futbol çok acayip oyun...
Maicon ise, “Bir televizyon kanalında hakkımda yapılan çirkin ve itibar zedeleyici yorum karşısında ne hissedeceğimi şaşırdım” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Umarım bu son olur. Bizler işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışan insanlarız. Kariyerim boyunca eleştiri aldım. Ancak kimsenin kişiliğimize yönelik bu denli çirkin ifadeler kullanmaya hakkı yok. Ben ve kulübümüz bu kişilerle hukuki olarak mücadele edeceğiz. Unutmayın ki, bizler de insanız. Ailelerimiz ve sevdiklerimiz var. Bu ve benzeri hareketler sadece bizi değil sorumlu olduğumuz bu insanları da derinden etkiliyor. Rica ediyorum kendinizi bizim yerimize koyun ve yorumlarınızı yapmadan önce iki kez düşünün.”
İki futbolcu için bazı basın organlarında yapılan yorumlarda "Tudor'u göndermek için maç sattılar" imasında bulunulan ifadelere yer verilmişti.