Malatyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
FQo3rwYWYAUPZQC

Yedeklerimiz: İsmail, Peña, Alpaslan, Gomis, Ömer, Cicâldău, Emre, Arda, Semih, Boey

Gençler sahada...

Bu kadro korkak bir adamın kadrosu. Öyle adamın da Galatasaray'da işi yok.

Son düzenleme:
insanlari futboldan soguttunuz be. taylan-berkan-pulgar orta sahada, omar sag bekte, forvette forvet olmayan halil tek basina.

daha defansif kadro yok muydu? seneye takimda olmayacagi kesin olan kiraliklar 11e alinmis.

🤢

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barış ve Morutan kadroda yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Morutan'ın kadroda bile olmamasına kafayı fena taktım şu an. Zaten cica müthiş yönetiyordu ileriyi .... Berkan mı maestroluk yapacak, taylan mı kuracak oyun , Pulgar mı koşturacak kanadı ?

Torrent hocamız beni üzdü...

Amacın ne torrent, Pulgar ne Halil ne lan, Morutan ne yaptı kadroya almıyor bu herif

Bu Torrent Pulgarı Babeli filan sahaya sürerek dalga mı geçiyor bizimle ?

Baris ve morutan 11 olur diyoruz herif babelle pulgari almis.

Neyse ya sorun varsa dome cozer hahahahahah

Tazminatini verin yollayin.bu ne saçmalık yahu?morutan ve baris kadroda bile degil.mohamede ne oldugu belirsiz.iki yedek kaleci var ustune yedeklerde

Inanilmaz vasat bir hocamız var.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadrodan daha anlamsiz bir kadro diyebiliriz. hic bir sekilde aciklamasi yok.

Saçmalık gerçekten saçmalık, sanki bana Barcelona deplasmanına çıkıyor, evimizde küme düşmüş Malatyaspor ile oynayacağız 3 tane 6 numarayla sahaya çıkıyor hem de 6 numaralara bak Taylan,Berkan ve Pulgar üçünün sene boyunca attığı gol sayısı 0

yedeklere bak. emdiniz bitirdiniz klübü kaç senedir

Geri
Üst Alt