Malatyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

muslera
pulgar nelson marcao
omar taylan berkant pva
halil kerem
babel​

😷

Saçmalık gerçekten saçmalık, sanki bana Barcelona deplasmanına çıkıyor, evimizde küme düşmüş Malatyaspor ile oynayacağız 3 tane 6 numarayla sahaya çıkıyor hem de 6 numaralara bak Taylan,Berkan ve Pulgar üçünün sene boyunca attığı gol sayısı 0
Nelsson, Marcao, Van Aanholt ve Kerem. Bu 4'ünü de oynatmasa tam ikinci lig kadrosu diyebiliriz. Gidecek elemanlari ilk 11'e almis.

Oruclu agzimla sövdurtecek kendisine. Kadroya bak kusacam. 1gram bakma hevesim vardi onu da aldi göturdu allahin belasi

Morutan baris naptida kadroya alinmadi lan

Mide bulantısından başla bir şey değilsiniz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet geriye söyleyecek tek şey kaldı.

Adiós Señor Torrent.

Resmen tazmitanimi verin paşa paşa giderim kadrosu bu

Ufacık zeka kırıntısı olan adam şu dönem yabancı hoca getirmezdi.Heleki bı kadar yetersiz saha kenarında ruhsuz bir adamı mümkün değil getirmezdi.

Nefretinsin burak elmas.

Yok arkadaş yerli yabancı hiç farketmez.Gelecek olan teknik adam ilk önce fıtboldan değil futbolcudan anlayacak.Futbolcu analizini iyi yapacak.
Futbolu zaten kendini kanıtlamış her teknik adam biliyordur ve öğreniyordur.
Buna bir taraftar olarak eleştiri yapmamız hadsizlik olur.

Ama futbolcudan anlamıyorsa hiçbir halt olmaz.

Ne olduda arkadaş kadro dışı kalan adam düşünülmeyen adamlar ilk 11 oynuyor.
Bu kadar iş bilmezlik olurmu.
Morutanı burada çok abartıyorlar.Bende pek beğenmem.Falat şu kadrodada kadro dışı kalmaz arkadaş.

Yemin ederim bizim bu çapsız yönetici ve körü körüne her haltı savunan taraftarla küme düşmeme mücadelesi vermemiz çok normal

Hadi gencoları alt yapı maçına attınız da Balper ve Morutan kesin olmalıydı. 0 skor üreten 3 defansif ortasaha ve golcülük meziyeti olmayan hücumcularla bugün inş çileden çıkmayız.
Cicaldau'nun dışarı alınması dışında doğru hamle yok. Onuda berbat etti zaten önemi kalmadı.

Malatya’ya fark atma kadrosu mu bu? Ne amaçlıyor olabilirsin ulan Torrent?!!

Keremi zorlamanın manası nedir, adam sakatlandı ve hala sakatlığın etrafında dolaşıyor. Morutan nasıl kadroda olmaz. Morutan kendi oyuncumuz, ama 3 maç sonra gidecek pulgar, babek vs ilk 11 oynuyor. Bu bi yoldan anlamaz köylüyü hemen dehlemek lazım, beklenecek bi durumu yok

Vallahi acayip kinlendim torrente. Ulan bu nasil rezil ul kepaze bi kadro. Nerde lan gencler nerde baris nerde morutan. 5mac sonra aramizda olmayacak halilin babelin pulgarin ne isi var kadroda, bakin ilk 11 demiyorum. Kadroda ne isleri var bu 5 para etmez kiraliklarin

Vallahi acayip kinlendim torrente. Ulan serefsiz bu nasil rezil ul kepaze bi kadro. Nerde lan gencler nerde baris nerde morutan. 5mac sonra aramizda olmayacak halilin babelin pulgarin ne isi var kadroda, bakin ilk 11 demiyorum. Kadroda ne isleri var bu 5 para etmez kiraliklarin
Alınması gereken 18 puan var ligde. Ondandır belki.

lol2.webp

Babel 11de
Bırak 11'i yedeklerde bile 1 tane genç yok.
Dk 80 Babel Arda değişikliği
Dk 85 kurtarıcı olarak Ömer giriyor
Maç sonucu 1-1 ya da 1-2

Bu haftada bu kadroyu yapan adamdan bi yol olmaz. An itibariyle 100de 100 emin oldum. Bu işe yaradı bari.

Geri
Üst Alt