Malatyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Sezon sonuna kadar kalsın demiştim ama şimdi maçın skoru ne olursa olsun yarın takımın başında olmamalı bu adam.

FQo3rwYWYAUPZQC

Yedeklerimiz: İsmail, Peña, Alpaslan, Gomis, Ömer, Cicâldău, Emre, Arda, Semih, Boey
bi projeyle yola çıkıp geldigimiz noktaya bak :asd:

Kadroda 1 tane genç cocuk yok, yazıklar olsun ..

Berkanı hucuma dönük oynatacak. Cicayı kesmiş pulgari eklemis. Veya halil oos, kerem veya babelden biri forvet, berkan sag veya sol kanat

Kerem yerine de Gomis ya da Arda' yı yazsaymış tam olurmuş!..

Domenec Torrent: "Bugün U19 maçını izledim. Önümüzdeki sezon da Galatasaray'da devam edersem gençler daha fazla şans bulacak." (beIN Sports)

ulan

Halil'i santrafordan saymazsak 4-6-0.
6'lının 3'ü zaten taylan berkan pulgar. Kerem'de olmasa 11'de gol falan atamayız derdim, şimdi bir umut...

artık hedefsiz takımız

cica morutan bay nasıl olmaz anlamıyorum

hocam sene sonunu beklemeden beni gönderin mesajı vermiş

Domenec Torrent: "Bugün U19 maçını izledim. Önümüzdeki sezon da Galatasaray'da devam edersem gençler daha fazla şans bulacak." (beIN Sports)

ulan
Ya bi s... tatil modundayken sans vermeyen adam yeni sezonda daha yarismaci durumda mi sans verecekmis

pulgar denilen zatı seneye düşündüğün için mi oynatıyorsun o herifin bu takıma ne yararı olabilir artık.

Maçın skoru ne olursa olsun, bugün çıkardığı kadronun geçerli bir mazereti olamaz artık. Acaba mı? diyenler de pes eder...

Dome hocam neredeyse 6 aydır deplasmanda galip gelemeyen malatyayı çok iyi analiz etmiş!!!

Geri
Üst Alt