Malmö Maçı İlk 11'miz Belli Oldu

Okan hoca Nelsson'u bu kadar sildiyse vardır bi sebebi diyecek noktadayım.

Muhtemelen Nelsson devre arası %100 gidiyor, anlaşıldı bir yerlerle.

Haliyle devre arası gidecek adam yerine en azından Metehan'ı oynatayım onu kazanırım düşüncesinde hareket ediyor.

En azından Mertens dinlenmeliydi. 3 günde 1 maç oynamanın acısını bu süreçte 5 sakat vererek çıkardık. Hatta Apo’yu da sayarsak 6. Daha sakat vermemek gerekiyor.

Bu maça ideal 11 ile çıkmazdım ben götürüsü çok çok şubat ayında 2 maç fazla oynama olurdu. Ama olası sakatlık durumunda ligi tehlikeye atma durumu var, zor bir fikstüre girilirken. Hoca Avrupa’yı çok önemsiyor, ilk 8’i istiyor bu riski aldığına göre. Bize de saygı duymak düşer. Başarılar aslanların

En azından Mertens dinlenmeliydi. 3 günde 1 maç oynamanın acısını bu süreçte 5 sakat vererek çıkardık. Hatta Apo’yu da sayarsak 6. Daha sakat vermemek gerekiyor.

Bu maça ideal 11 ile çıkmazdım ben götürüsü çok çok şubat ayında 2 maç fazla oynama olurdu. Ama olası sakatlık durumunda ligi tehlikeye atma durumu var, zor bir fikstüre girilirken. Hoca Avrupa’yı çok önemsiyor, ilk 8’i istiyor bu riski aldığına göre. Bize de saygı duymak düşer. Başarılar aslanların

Doğru söylemek gerekirse rotasyon yaptığımız zaman elimizde patlıyor, yapmadığımızda da sakatlık patlıyor.

Velhasıl TS maçında Sallai kozumuz da olacak en azından.

yesnt.webp

Okan hoca Nelsson'u bu kadar sildiyse vardır bi sebebi diyecek noktadayım.

Muhtemelen Nelsson devre arası %100 gidiyor, anlaşıldı bir yerlerle.

Haliyle devre arası gidecek adam yerine en azından Metehan'ı oynatayım onu kazanırım düşüncesinde hareket ediyor.
Yav nereye gidecek, gitse gitse kiralık gider, hatta başakşehire kiralanırsa bile şaşırmam.

sakatlıkların çoğu darbeye bağlı

Hoca Nelsona son bir şans bile vermemiş. Danmarklı adamın disiplinsizlik yapacağına inanmıyorum gitmek istediğini falan söylemiştir muhtemelen. Ziyech zaten kafa olarak gitmiş keşke hiç uzatılmasaydı boşuna 1 yabancı kontenjanı işgal etti. 2 oyuncuylada kiralık miralık yollar ayrılır devre arası kesin artık.

Begendim 11'i.

Nelsson ve Ziyech'in olmamasi iyi oldu cünkü cok fazla bozuyorlar takimi. En fazla sonradan girebilirler.

Geri
Üst Alt