Ferhat Ayhan
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2015
- 1.210
- 447
- 953
Süper 11
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veled bir kaleci için el hakim iyi bir şeçenek olabilirdigamsızlara yer yok
gamsızlara yer yok
topu kaleye yetiştiremıyormuşVeled bir kaleci için el hakim iyi bir şeçenek olabilirdi
Kim var orda oynatacak
En azından Mertens dinlenmeliydi. 3 günde 1 maç oynamanın acısını bu süreçte 5 sakat vererek çıkardık. Hatta Apo’yu da sayarsak 6. Daha sakat vermemek gerekiyor.
Bu maça ideal 11 ile çıkmazdım ben götürüsü çok çok şubat ayında 2 maç fazla oynama olurdu. Ama olası sakatlık durumunda ligi tehlikeye atma durumu var, zor bir fikstüre girilirken. Hoca Avrupa’yı çok önemsiyor, ilk 8’i istiyor bu riski aldığına göre. Bize de saygı duymak düşer. Başarılar aslanların
Yalan 1 bilgi gibi durmahtatopu kaleye yetiştiremıyormuş
3421
iznt it
Yav nereye gidecek, gitse gitse kiralık gider, hatta başakşehire kiralanırsa bile şaşırmam.Okan hoca Nelsson'u bu kadar sildiyse vardır bi sebebi diyecek noktadayım.
Muhtemelen Nelsson devre arası %100 gidiyor, anlaşıldı bir yerlerle.
Haliyle devre arası gidecek adam yerine en azından Metehan'ı oynatayım onu kazanırım düşüncesinde hareket ediyor.
sivas macında ısınmak istememısYalan 1 bilgi gibi durmahta
Metehanı ödüllendiriyoruz sanırım.
Kaleci 16 yaşında. Şu şekil bombardıman ŞART
En azından Mertens dinlenmeliydi. 3 günde 1 maç oynamanın acısını bu süreçte 5 sakat vererek çıkardık. Hatta Apo’yu da sayarsak 6. Daha sakat vermemek gerekiyor.
Bu maça ideal 11 ile çıkmazdım ben götürüsü çok çok şubat ayında 2 maç fazla oynama olurdu. Ama olası sakatlık durumunda ligi tehlikeye atma durumu var, zor bir fikstüre girilirken. Hoca Avrupa’yı çok önemsiyor, ilk 8’i istiyor bu riski aldığına göre. Bize de saygı duymak düşer. Başarılar aslanların
Yok öyle düşünme, piyasası mevcut. Danimarka milli takımının stoperi. Allahın Sergio Oliviera'sı bile Olimpiyakos'a gitti.Yav nereye gidecek, gitse gitse kiralık gider, hatta başakşehire kiralanırsa bile şaşırmam.