Malouda İddiası

Cevap: Malouda İddiası

---------------------------Muslera---------------------------------------------------------------

Eboue---------------Semih--------------------Tomas-----------------Taye Taiwo-----

Vladimír Weiss--------Melo----------------------Selcuk--------------EMRE COLAK

---------------------Demba Ba-----------Elmander--------------------------

Alinacaklar

Sol bek

Melo

Dembe ba

Weiss

Serdar Aziz

Alper potuk

-----------

Yukardaki ilk isimler olmazsa alternatif alacagim oyuncular,

Seydou Doumbia

Amrabat

Doumbia nasıl alternatif olur renktaş ? :)

Ben en azından bir kanada genç,dinamik,hızlı birini istiyorum.Sağ kanat Hamit'e emanet edilse gelecek sezon sola bıkmadan usanmadan bindiricek bir kanat isterim.Bunun Malouda'yı beğenip beğenmemekle ilgisi yok.

Hamit bence alternatif olmalı. Kanatlardan birinde yabancı, diğerinde ise Gökhan Töre olmalı. Artık hızlı atak yapmak zorundayız, ataklarda çok ağır kaldığımızdan çok gol harcıyoruz.

---------------------------Muslera---------------------------------------------------------------

Eboue---------------Semih--------------------Tomas-----------------Taye Taiwo-----

Alinacaklar

Sol bek

Melo

Dembe ba

Weiss

Serdar Aziz

Alper potuk

-----------

Seydou Doumbia

Amrabat

doumbia alternatif mi ?? :D sence kac milyon euro ya alirsin onu?

Alinacaklar

Sol bek

Melo

Dembe ba

Weiss

Serdar Aziz

Alper potuk

-----------

Seydou Doumbia

Amrabat

bir kulup cskadan dumbiayi 20 milyonunun altinda bir rakama alsin, 3 haftadir braktigim biyigimi keserim

Alinacaklar

Sol bek

Melo

Dembe ba

Weiss

Serdar Aziz

Alper potuk

-----------

Seydou Doumbia

Amrabat

Doumbia'nın alternatifi Tevez, Agüero veya David Villa ise kabul. :ka19:

doumbia alternatif mi ?? :D sence kac milyon euro ya alirsin onu?

Ilk tercihim Dembe Ba olurdu,benim kisel görüsüm oyun stili benim kafamdaki futbola daha yatkin,tercih meselesi bu fiyata göre neden güldün anlamadim,ikinci tercihim Doumbia olurdu,her ikisinide alacak gücümüz var ama oyuncular gelmek istermi bilmiyorum,yukarda saydigim oyunculardan en büyük parayi forvete vermis oluruz,ve forvet transferi ve melonun bonservisinden para kalmazsa bazi oyunculari almazsin olur biter,sampiyonlarligi icin iyi bir kaynak aktaracagiz ben her iki oyuncuyudan birini alabilecegimizi düsünüyorum.

Ilk tercihim Dembe Ba olurdu,benim kisel görüsüm oyun stili benim kafamdaki futbola daha yatkin,tercih meselesi bu fiyata göre neden güldün anlamadim,ikinci tercihim Doumbia olurdu,her ikisinide alacak gücümüz var ama oyuncular gelmek istermi bilmiyorum,yukarda saydigim oyunculardan en büyük parayi forvete vermis oluruz,ve forvet transferi ve melonun bonservisinden para kalmazsa bazi oyunculari almazsin olur biter,sampiyonlarligi icin iyi bir kaynak aktaracagiz ben her iki oyuncuyudan birini alabilecegimizi düsünüyorum.

doumbia icin Chelsea Arsenal ve Liverpool takipte, adam icin 40 milyon euro istiyorlar, belki 30-35 e satarlar, biz nasil alirmisik?

Zaten cska 10 milyon euro arti bonuslarla toplam 15 milyon euro ya aldi...

ruslar dumbiayi köy takimi young boystan alirken, 1o milyon euro verdiler.

cskada muthis bir patlama yapti, cskanin acik ara en iyisi.

bence bizim dumbiayi alma sansimiz yok.

keske olsada, alsak, türkiye forvet görse.

Yahu Doumbia'yı nasıl alacağız Allah aşkına? Herif yeni Drogba olarak lanse ediliyor. Lukaku'yu havada kaptılar, Doumbia mı bize kalacak?

Ucmayin kardesim az ucmayin dünyaya inin yok 40 yok bimnemne tadini kacirmayin muhabettin,yok 100....

Hamit bence alternatif olmalı. Kanatlardan birinde yabancı, diğerinde ise Gökhan Töre olmalı. Artık hızlı atak yapmak zorundayız, ataklarda çok ağır kaldığımızdan çok gol harcıyoruz.

Hamit alternatif olmak için gelmez buraya.Sürekli oynamak istemese Real'de kalır.Terim de Hamit gibi birini has adamı yapar.Önemli bir karakter Hamit.Sağ da Hamit,solda Töre zaten bahsettiğim idealde 2li olur.Özellikle 4-4-2 oynarken Hamit gibi orta saha özellikleri olan bir kanat mutlaka olmalı takımda.

20 milyon euro para verecek kalibrede bir külübüz 15-20 arasi bir bonservise ikna edebiliriz CSKA'yi bana göre banko ederiz,kendisnin pesinde olan suan külüplerin cogu asparagas ingiltereden o dedigin rakkamlari veren olsaydi kendisi coktan bavulunu toplamisti,20 üzeri bir degere rusya ligi disariya kac oyuncu ihrac etmis acaba,benim aklima 1-2 oyuncu geliyor o kadar,onlarda 20 üzerimi hatirlamiyorum.

bazilari yeni kalkmis galiba iyiki birisi Rooney, Cavani falan demiyor...

Hamit alternatif olmak için gelmez buraya.Sürekli oynamak istemese Real'de kalır.Terim de Hamit gibi birini has adamı yapar.Önemli bir karakter Hamit.Sağ da Hamit,solda Töre zaten bahsettiğim idealde 2li olur.Özellikle 4-4-2 oynarken Hamit gibi orta saha özellikleri olan bir kanat mutlaka olmalı takımda.

Hamit gelmiyorsa gelmesin o zaman abi. El freni gibi herif, Milli Takım'da da "İllallah" dedirtti.

20 milyon euro para verecek kalibrede bir külübüz 15-20 arasi bir bonservise ikna edebiliriz CSKA'yi bana göre banko ederiz,kendisnin pesinde olan suan külüplerin cogu asparagas ingiltereden o dedigin rakkamlari veren olsaydi kendisi coktan bavulunu toplamisti,20 üzeri bir degere rusya ligi disariya kac oyuncu ihrac etmis acaba,benim aklima 1-2 oyuncu geliyor o kadar,onlarda 20 üzerimi hatirlamiyorum.

sen bence yat en iyisi hayallerini kendine sakla..

Geri
Üst Alt