Malouda İddiası

Cevap: Malouda İddiası

15-20 Doumbia için hayal,geçin. Biraz gerçekçi olalım.

sen bence yat en iyisi hayallerini kendine sakla..

Rica etsem bu tip cevaplar vermesek. Sohbeti takip ediyorum olmamış bu. Evet bencede Cem'in söyledikleri hayal derecesinde ama yat uyu falan. Yazma geç nedir bu tip laf sokma çabası yani ?

Alinamazmi oluyor senin gözünle öyle gözükünce,senmi belirliyorsun fiyatini anlamadim?

Adamin aylik kazanci belli oynadigi lig belli.

Adamın oynadığı lig belli falan laflarını geçiniz lütfen. Hulk Japonya'dan çıktı, Japon ligi çok mu iyi?

Doumbia belki dediği kadar iyi olmayabilir ama ne 20m€ eder, ne de biz alırız. en az 25m€.

15-20 Doumbia için hayal,geçin. Biraz gerçekçi olalım.

Gercekci ol bakalim,menejermisin söylermisin aylik kazancini neye göre alinamazmis senmisin Seydou Doumbia menejeri? kac kazaniyor bu oyuncu biliyormusun ne fiyat cekmis CSKA istedigi resmi bir kayit varmi,yoksa transfermarkt veya futbol menejerden gördügün rakkamlari telafüz ederekmi konusuyorsun,acarmisin gercekciligi?

18 yasindakilere laf anlatiyorum :D Hadi gidin playstationda Seydou Doumbia kosturun siz anca bu tür cevaplardan tatmin oluyorsunuz...

Adamın oynadığı lig belli falan laflarını geçiniz lütfen. Hulk Japonya'dan çıktı, Japon ligi çok mu iyi?

Doumbia belki dediği kadar iyi olmayabilir ama ne 20m€ eder, ne de biz alırız. en az 25m€.

Tamam Talha seni CSKA'nin menejeri yaptim,sen belirledinya fiyatini o fiyattan assagi satilmaz artik :D

sende REal MAdrid foruma takil, onerdigin futbolcular Cavani, Hulk, Doumbia, Hamsik, falan olur ...

biraz ciddi ol..

Sen biraz terbiyeli olsan fena olmaz hani,az kendine gel,emir kipiyle konusma mesela nasil olur?

Bak sen ne güzel yazmissin bana önericegine hadi sen kapa forumu oraya yol al tadimiz kacmasin.

Gercekci ol bakalim,menejermisin söylermisin aylik kazancini neye göre alinamazmis senmisin Seydou Doumbia menejeri? kac kazaniyor bu oyuncu biliyormusun ne fiyat cekmis CSKA istedigi resmi bir kayit varmi,yoksa transfermarkt veya futbol menejerden gördügün rakkamlari telafüz ederekmi konusuyorsun,acarmisin gercekciligi?

18 yasindakilere laf anlatiyorum :D Hadi gidin playstationda Seydou Doumbia kosturun siz anca bu tür cevaplardan tatmin oluyorsunuz...

:)

Tamam Talha seni CSKA'nin menejeri yaptim,sen belirledinya fiyatini o fiyattan assagi satilmaz artik :D

Çok olgunsun ibret aldım. İkinci kez yaş meselesini ortaya atıyorsun ama bu forumda nice adamlar var 25 yaşının üstünde ama 15 yaşındaki çocuk kadar aklı olmayan...

Sen neye göre bizim Doumbia'yı alabileceğimizi söylüyorsun onu söyle o halde. Biz ne zaman 10 milyondan fazla vermişiz bi oyuncuya kulüp olarak?

bende bazilari gibi artik cok guzel bir isim onerim: Neymar, adam brezilya da oynuyor oynadigi lig belli aldigi para az biledir, bence onu rahat aliriz ;)

Çok olgunsun ibret aldım. İkinci kez yaş meselesini ortaya atıyorsun ama bu forumda nice adamlar var 25 yaşının üstünde ama 15 yaşındaki çocuk kadar aklı olmayan...

Sen neye göre bizim Doumbia'yı alabileceğimizi söylüyorsun onu söyle o halde. Biz ne zaman 10 milyondan fazla vermişiz bi oyuncuya kulüp olarak?

Senin gelisimine epey var yalniz sana bir abi tavsiyesi..

masallah gulmeye basladik hep beraber sonunda mutlu oldu galiba herkes...:tiphat:

Geri
Üst Alt