GSC Haber Manchester City Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Torreira'ya boş boş sallayanları engellemek istiyorum ama yapamıyorum neden? Abi ben bunları okumak istemiyorum yani. Engelleme hakkım olmalı, boktan Torreira yorumu görmek istemiyorum. Parayla şöyle bir özellik çıkarın ilk ben alırım.
Engelleyebilirsin renkdaş, üye ismi olarak.

Torreira antrenmanin tamamina katilamamis. Hoca riske atmayip yedege koymus belliki. Torreira gidici diyorsunuz. Adam gitse bile son maci da olsa cikar oynar, sanki kulüple bir sorunu varmis gibi.

Torreira'nın ne olursa olsun ilk 11'de olmasına o kadar alışmışız ki, burada yazmasanız üç kere baksam bile farkına varamazdım bunun.

İçimden bir ses Torreira'nın oynamayacağını söylüyordu bu olayın hemen halledilmesi gerekiyor sorun neyse. Lemina Sara İlkay orta sahası direnç olarak yumuşak ama teknik anlamda iyi bir merkez. Sane, Barış ve Osimhen üçlüsünün dinamizmine güveniyoruz. Haydi Aslanlarım.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Usta modları engelleyemiyorum.
200.gif

Bu maç orta saha büyük efor sergileyecek. Dönüşte Kayseri maçımız var. O maça saklamış olabilir. 24 garanti zaten, ligi göz ardı etmek pek de mantıklı değil bence bu noktada.

Üclü orta saha mantikli

Yunus’u hamle olarak kullanmak da dogru

Geri
Üst Alt