Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GSC HaberManchester City Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu
Torreira'ya boş boş sallayanları engellemek istiyorum ama yapamıyorum neden? Abi ben bunları okumak istemiyorum yani. Engelleme hakkım olmalı, boktan Torreira yorumu görmek istemiyorum. Parayla şöyle bir özellik çıkarın ilk ben alırım.
Torreira antrenmanin tamamina katilamamis. Hoca riske atmayip yedege koymus belliki. Torreira gidici diyorsunuz. Adam gitse bile son maci da olsa cikar oynar, sanki kulüple bir sorunu varmis gibi.
İçimden bir ses Torreira'nın oynamayacağını söylüyordu bu olayın hemen halledilmesi gerekiyor sorun neyse. Lemina Sara İlkay orta sahası direnç olarak yumuşak ama teknik anlamda iyi bir merkez. Sane, Barış ve Osimhen üçlüsünün dinamizmine güveniyoruz. Haydi Aslanlarım.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maç orta saha büyük efor sergileyecek. Dönüşte Kayseri maçımız var. O maça saklamış olabilir. 24 garanti zaten, ligi göz ardı etmek pek de mantıklı değil bence bu noktada.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.