Manchester City Takip Başlığı

Guardiolayı Barca da gördük, Bayernde gördük, şimdi City de bakalım Manciniyi geçicek mi performansı ?

Bana cidden çok çok overrated geliyor. Tabiiki çok önemli teknik adam. Ama Mou-Ferguson seviyesinde değil bence.

Mourinho Inter'den sonra da gittiği her takımda çok para harcattı ki elle tutulur iki lig şampiyonluğu var sadece.

Para vs bunlar hikaye zaten oturun Pep'in demeçlerini vs izleyin bir de sahadaki takımı izleyin bazı şeyleri anlarsınız. Kafasında müthiş bir takım kurmak var her zaman adamın mesela bir fotoğraf vardır taktik kağıdındaki fotonun aynısı sahadaki takım, bu mükemmel bir şey bir hoca için.

Pep'in kötü yanı oyuncu fantezisi yapıyor bazen, Barcelona döneminde de 3-4-3 sevdasına tutulup takımı geriye götürmüştü.

Geçen yıl stopersiz oynadıklarını da unutmayalım bu arada. Kimmich ve Alaba oynadı maçların çoğunda.

Pep in Mou yu yakalaması için Porto muadili bir takımı CL şampiyonu yapması lazım.

Bayernin de Barca nın da şampiyonluklar için guardiolaya ihtiyacı yoktu.

Barcada CL yi aldı ama bayernde final bile göremedi. Barca başka bir takım. O takımı yaratan da Pep değil.

Inter dönemine kadar mourinho'yu daha basarili buluyordum ama inter'den sonra sacmalamayi basladi

Guardiola'dan daha fazla para harcamasina ragmen sampiyonluk sayisi olarak gecemedi pep'i,son dönemdeki sayilardan bahsediyorum burda.

Pep in Mou yu yakalaması için Porto muadili bir takımı CL şampiyonu yapması lazım.

Barcada CL yi aldı ama bayernde final bile göremedi. Barca başka bir takım. O takımı yaratan da Pep değil.
Şu takıntıdan vazgeç, yok öyle bişey. :D

Barcelona 2006 da son kez almisti Cl kupasini...
Porto 1987...

Alsın ne olacak, o arada uefa kupası filan da aldı, sonra 2004'te CL aldı bir de. Yani 2008'e kadar CL sayısı Barcelona'yla ve Juventus'la eşit bi takımdan bahsediyorsun. 4 yılda 2 CL 3 lig o kadar alınıyorsa başkaları alsın görelim..,

Bayern'in amacı CL kazanmak diil, dominant futbol karakteri ve Barca gibi oynamak, oyle kazanmak, kendi yöneticileri söyledi sen hala yok CL'yi almalıydı bidi bidi. CL'yi Di Matteo da kazanıyor, hem de Heynckes'li Bayern'i kendi evinde yenerek.

Bayern'in Guardiola öncesi marka değeri dünyada azdı, Almanya'da büyük markaydı. Guardiola'dan sonra bütün dünya takip etmeye başladı. Ondan sonra herkes tercih etmeye başladı.

Manchester City de Guardiola'yı ligi kazanmak için değil büyük kulüp olmak ve seviye atlamak için aldı. 3 yıldan da fazla kalmasını istiyorlar adamın şimdiden.

Son düzenleme:

Koray sen benle muhattap olma lütfen. Sıkıldım şu saçma mantıklarından yok Messi alt takıma gitsin Pep alt takıma gitsin.

Sen kendi dünyanda bu isteklerde bulunabilirsin, olacak iş değil bunlar.

koray rtşın mantığıyla hareket edersek tarihimizin gelmiş geçmiş en başarılı başkanı dursun özbek

Man city nin bu sezon şampiyon olabileceğini düşünmüyorum.

Man city nin bu sezon şampiyon olabileceğini düşünmüyorum.

Ben de, United'ın kadrosu çok iyi, göze parmak sokar gibi. 3. bitireceklerini düşünüyorum ben. MCity gençleri monte edicek 1-2 senede, Yaya, Zabaleta, Clichy, Sagna, Navas Nasri ne kadar gereksiz adam varsa yavaş yavaş gidicek.

Ben de, United'ın kadrosu çok iyi, göze parmak sokar gibi. MCity gençleri monte edicek 1-2 senede, Yaya, Zabaleta, Clichy, Sagna, Navas Nasri ne kadar gereksiz adam varsa yavaş yavaş gidicek.
Guardiola bu güne kadar hep liginde baskın figür olan domine eden kulüplerde başarılı oldu bayern barça. Şimdi city de ama city nin çok fazla ciddi rakibi var ben pek ümitli değilim.

Guardiola bu güne kadar hep liginde baskın figür olan domine eden kulüplerde başarılı oldu bayern barça. Şimdi city de ama city nin çok fazla ciddi rakibi var ben pek ümitli değilim.

O farketmez bence, Ispanya'da nasıl rakibi yoktu ya, Real vardı en başta, Mourinho vardı hem de. İspanya'da şampiyon olmak İngiltere'den daha zor, en yakın rakibin 'süper takım', İngiltere'de öyle süper takımlar yok. Dortmund da güçlüydü bu seneye kadar kadrosu iyiydi. United ve Chelsea'nin transferleri ve kadroları daha iyi bence, ayrıca CL oynamıycaklar, lige odaklanıcak bu ikisi.

Son düzenleme:
"Barça'yı dedem de yönetir" seviyesine gelmiş yine muhabbet.

Guardiola barçaya uygundu bayern e uygun değildi dominant takım olmanın sonucunda başarı sağladı yinede kendi liginde şimdi bence city ye faydalı olabilir ama şampiyonluklara koşturamaz

Yahu şampiyon yapsa da suç yapmasa da..Barcelona ile ş.ligi kupası alamasaydı bu sefer o takımla alamadı diyeceklerdi.Ş.ligini alınca da Porto ile alsın diyorlar :) Pep'in Bayern kariyeri de gayet iyi..Bayerni Bayern yapan oyuncular Robben ve Ribery idi ve adam ikisinden de nerdeyse hiç yararlanamadı..Geçen yıl Barcaya elendiler ama kaç oyuncusu sakattı..Bu yıl Robben yine yoktu,Ribery de yeni yeni oynamaya başlıyrdu ama yine de çok rahat finale çıkardı..A.Madridi ezdiler ama olmadı işte..Adam yine futbolunu oynatıyor ve tüm maçlarını eze eze oynuyorlar..Tek sorun o gün top kaleye girecek mi girmeyecek mi..

Geri
Üst Alt