- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Şampiyonluk hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet nedense kötü başladılar da toparlarlar bence. Fikstür de biraz gıcık gibi.Bu yıl takım çok kötü başladı sezona. Oysa son hazırlık turnuvasında oynanan futbol gayet umut vericiydi. 6 maçta 3, galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik son derece kötü.
Geçen sezon takımı rekor puan ve golle kim şampiyon yaptı? Alakası yok, takım henüz daha hazır değil.Pellegrini küçük takimlarin hocasi.
Ayrica Yaya da biraz Selçuk-sendromu var son zamanlarda, çok yavas oynuyor
Evet, bıkmış belli ki. City taraftarları da baya şikayetçi görünüyorlar zaman zaman baktığım bazı forumlarda. Geçen sezon ileri geri çalışan adamın bu sezon ikisini de çok az yapması ilginç tabi.Pellegrini küçük takimlarin hocasi.
Ayrica Yaya da biraz Selçuk-sendromu var son zamanlarda, çok yavas oynuyor
Geçen sezon takımı rekor puan ve golle kim şampiyon yaptı? Alakası yok, takım henüz daha hazır değil.
Aguero yine sakatlandı.![]()
Aguero oynasaydı bir ihtimal ama artık sanmıyorum.Roma'yı yenebilir misiniz hafta içi?
Aguero oynasaydı bir ihtimal ama artık sanmıyorum.
Roma alır o maçı. Ben sanmıyorum.Roma kendi evinde 0-2 yeniliyor suan Sassuoloya... bence City Agüerosuz bile en az 1 puan alabilirler.
Çok heyecanli maç olacak