Manchester City Takip Başlığı

Arap sahip umarım seneye 250 milyon euro'ya Pogba'yı falan alır da fakirlerin çenesi yorulmaya devam eder.

Zaten 60m dolar ceza yediler.

Daha çok transfer yapacaklarini zannetmiyorum açikçasi.

Bu yıl takım çok kötü başladı sezona. Oysa son hazırlık turnuvasında oynanan futbol gayet umut vericiydi. 6 maçta 3, galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik son derece kötü.

Pellegrini küçük takimlarin hocasi.

Ayrica Yaya da biraz Selçuk-sendromu var son zamanlarda, çok yavas oynuyor

Bu yıl takım çok kötü başladı sezona. Oysa son hazırlık turnuvasında oynanan futbol gayet umut vericiydi. 6 maçta 3, galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik son derece kötü.
Evet nedense kötü başladılar da toparlarlar bence. Fikstür de biraz gıcık gibi.

Bugün iyi oynadılar ama bana sorarsan. Hele kenarda Pellegrini'nin olmadığını da düşünürsek...

Pellegrini küçük takimlarin hocasi.

Ayrica Yaya da biraz Selçuk-sendromu var son zamanlarda, çok yavas oynuyor
Evet, bıkmış belli ki. City taraftarları da baya şikayetçi görünüyorlar zaman zaman baktığım bazı forumlarda. Geçen sezon ileri geri çalışan adamın bu sezon ikisini de çok az yapması ilginç tabi.

Fernandinho olmasa Yaya çok sert eleştirilirdi.

Geçen sezon takımı rekor puan ve golle kim şampiyon yaptı? Alakası yok, takım henüz daha hazır değil.

geçen sezon iyiydi, inkar etmiyorum, fakat o kadar formda olan oyuncular vardi ki adam isterse en degisik taktiklerle yinede gol atabilen takima sahipti.

Negredo, Kun (sakatliktan önce müthis stats vardi), Yaya etc. etc. hepsi müthis formdaydi geçen sezonun baslangic da, simdik ise pek iyi oynadiklarini söylemem.

Pellegrini Madrid de ne yaptigini hepimiz biliyoruz.
Ego dolu büyük takim da uzun vaade de kalacagini zannetmiyorum

FT: Villa 0 - 2 Man City

Yaya attigi gol hariç resmen faciaydi, adam Selçuk dan farki yok sahada. Her attigi pas ya defansa, ya kalecisine atiyor.

bir farkla kazansaydi para alcaktik. yakti aguero 89 da

Devasa kadrosuyla Şampiyonlar Ligi 2014-2015 sezonunda da gruptan çıkamama başarısı gösteren takımı tebrik etmek istiyorum. Lanet olsun artık.

Manchester City - Newcastle United

bu aksam TSI 21:45 de

Tarihi parayla satın almaya çalışan takımın taraftarı selam

Geri
Üst Alt