Manchester City Takip Başlığı

Mancini hocamın eski takımı Man City, ligin son maçında 91. dakikaya 2-1 yenik girdiği QPR karşısında muazzam bir geri dönüşle maçı 3-2 kazanarak şampiyon olalı 3 yıl oldu. Her ne kadar Manchester City'i sevmesem de Mancini hocamın takımı şampiyon oldu diye sevinmiştim.

Türkiye'de böyle bir şey yaşansa şampiyon takımın taraftarı sevinçten, kaybeden takımın taraftarı üzüntüden ölür.

https://www.youtube.com/watch?v=To7A_fLfISo

Kulüp başkanı Khaldoon Al Mubarak her sezon sonu yaptığı geleneksel sezon sonu ropörtajını dün yapmış:

KMB.ashx

-Biz şuanda Manchester City'de bir çekirdek oluşturduk. Ve şuan bu çekirdeğin temel oyuncularını koruyup bu oyuncuların üzerine takviyeler yapmak amacındayız.

-
Artık kulübün bir sonraki seviyeye geçme zamanı geldi. Kulüp olarak hem Premier Lig'i kazanacak hemde Şampiyonlar Liginde zirveye oynayacak bir kadro oluşturmak niyetindeyiz. Tabi yerel kupalardada hedefimiz her zaman kazanmak, finale gitmek olmalı.

-James Milner aramızdan ayrıldı. Açıkçası Milner benim bu kadrodaki favori oyuncularımdan birtanesiydi. Projemizin en başından beri bizimleydi. Ona kulübe olan tüm katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. O birçok futbolcu ve gencimiz için örnek bir oyuncu oldu. İnanılmaz bir oyuncu ve harika bir insandı.

-Herkes bizi transfer piyasasında çok kaliteli oyuncular, takımımıza uyacak, aynı zamanda harika bireysel yetenekleri olan oyuncuları alırken görecek.

-Size kadronun önümüzdeki sezon için çok daha güçlü ve her kulvarda çok daha rekabetçi olacağının garantisini veriyorum. Şimdiden önümüzdeki sezon için çok heyecanlıyım ve kuracağımız takıma şimdiden çok güveniyorum.

-Bana 6 yıl önce ligi 2. bitireceksiniz, son 16da ŞL'de Barcelona'ya eleneceksiniz deseydiniz tabiki bunu normal karşılardım. Ama şuan beklentiler farklı. Beklentiler çok daha yüksek ve olması gerektiği yerde.

-
Bizim kulübümüz oyuncuların gelmek istediği, oynamak istediği bir kulüp. Bugün dünyadaki bütün kulüplerle kafa kafaya mücadele edebilecek durumdayız. Hem sportif olarak hem finansal olarak.

-İnsanlar City Futbol Akademisine bakıyor. İnsanlar buradaki projelerimize bakıyor. En gençten A takıma kadarki bütün takımlarımızdaki teknik heyete, yapılaşmaya, organizasyona bakıyor. Biz Manchester'da hayal edilmesi bile zor olan birçok şeyi gerçekleştirdik.

-
Bana sorarsanız şuan dünyanın en iyi akademisine, dünyanın en iyi antrenman tesislerine sahibiz. Dünyada market değeri en yüksek olan 4. takımız. Burada yapmaya niyetlendiğimiz büyük projenin meyvelerini her geçen gün fazlasıyla alıyoruz ve çok daha fazlasını da alacağımızı şimdiden görebiliyorum.

-Geçen yıl transfer piyasasında hareketli olamadık çünkü FFP yaptırımları altında kısıtlanmıştık. Şuan çok daha farklı bir pozisyondayız ve istediğimiz her oyuncuya çok cazip teklifler yapabilecek durumdayız. En iyi oyuncular için top kulüplerle mücadele edebilecek durumdayız.

-Finansal Fair Play artık Manchester City için bir problem değil ve olmayacakta. Biz bunu çoktan aştık. Bugün kulübün profili çok yüksek, gelirleri çok yüksek. Gelirleri £400M'in üzerinde olan bir Manchester City'den bahsediyoruz.

(Donanım Haber, Aleksandor Kolarov nickli üyenin çeviriminden alıntıdır.)

Yaya'yi satip Pogbayi almalari gerekiyorlar bence. Gerçi transfer yasagi mevcut olup olmadigini bilmiyorum.

Yaya'yi satip Pogbayi almalari gerekiyorlar bence. Gerçi transfer yasagi mevcut olup olmadigini bilmiyorum.
Yassak yok dostum, kulüp başkanı yıllık 400 milyon sterlin gelirimiz var dışarıdan gelen(sahiplerinn dışında glen para), bu bütçeyi aşmadıımız sürece bize yasak koyamazlar diyor.

Cevap: Manchester City Resmi Başlığı | The Citizens

Başımıza taş yağacak! Kaka için 100 milyon avro!

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka için 100 milyon avro teklif etti.

İtalya Başbakanı ve AC Milan'ın başkanı Silvio Berlusconi'nin televizyon şirketi olan Mediaset'in iddiasına göre, Gary Cook başkanlığındaki Manchester City yetkilileri, Kaka'nın transferini konuşmak için dün İtalya'ya geldi.

Brezilyalı futbolcu için AC Milan'a 100 milyon avro teklifte bulunulduğunu belirten Mediaset yetkilileri, Kaka'ya da her sezon için 15 milyon avro ödeneceğini ifade ettiler. AC Milan, konuya ilişkin bir açıklama yapmaktan çekinirken, dün Berlusconi, Kaka'nın AC Milan'da kalmasından umutlu olduğunu söylemişti.

:eek:
Vaay bee, o dönemler Kaka gibi inanılmaz bir oyuncu için 100 mliyon euro aşırı görülüyordu. Şimdi 22 yaşındaki Pogba için 80 milyon sterlin istiyorlar :D Piyasanın ne kadar uçtuğunun özeti.

-İnsanlar City Futbol Akademisine bakıyor. İnsanlar buradaki projelerimize bakıyor. En gençten A takıma kadarki bütün takımlarımızdaki teknik heyete, yapılaşmaya, organizasyona bakıyor. Biz Manchester'da hayal edilmesi bile zor olan birçok şeyi gerçekleştirdik.

En can alıcı nokta. Barça gibi City de aşağıdan yetişen oyuncuları daha fazla vitrine koymalı artık.

En can alıcı nokta. Barça gibi City de aşağıdan yetişen oyuncuları daha fazla vitrine koymalı artık.
Ama birkaç senede olacak bir olay değili bu, yıllar alacak bir iş. Belki bir 10 sene sonra meyvelerini toplamaya başlarlar ve Barcelona'nın altyapısı gibi olmayı başarırlar. Zaten şuan dünyanınn en büyük altyapı tesisi ve geniş imkanları Manchester City'de.

Bana göre PSG ile City arasındaki temek farkta bu. Biri mantıklı yerlere yatırım yapıyor transferler hariç ve tesisleşmeyi, kurumsallaşmayı çok iyi başarıyr, diğeri büyük oyuncular alıp, tek bir sahip tarafından yönetilen bir kulüp.

City'de başkan, td, Txiki hariç kimse transferlere karışmaz. Sahibi Sheikh Monsour dahil.

Son düzenleme:
City'i bir süredir detaylı takip ediyorum daha doğrusu . Beğendiğim bir kaç tane oyuncu var potansiyeli yüksek. Biri de forumdaki profilim resmimdeki oyuncu hatta. EPL'de La Liga'daki gibi kolay maç yok ama bir iki maç şans tanınabilir bu oyunculara hani.

Gelecek sezon Chelsea'yi geride bırakabileceklerini düşünüyorum.

Tabii ellerindeki bazı popüler oyuncuyu Real'e falan dağıtmamaları lazım.

Sterling (20) € 68 milyon
Delph (25) € 11,5 milyon
Enes Unal (18) € 3 milyon

Bugun de Patrick Roberts (18) i transfer ettiler, € 7 milyon + € 8 milyon bonuslar.

Son düzenleme:
City bile genclesmeye gidiyor vay be :D

Enes 18 yaşında mıydı, ben birkaç yaş daha küçük diye biliyordum.

Enes'in videosunu verdiler.Örnek aldığı ve beğendiği kişiler : Hakan Şükür,RVP ve en sevdiği Ibrahimovic :)

İngilizce öğrenmesi lazım yoksa baya bir sıkıntı çeker

serg10.ashx

Agüero 10 numarayı almış

Geri
Üst Alt