Çağrı Karakoç
Sarı Üye
- 15 Şubat 2014
- 177
- 0
- 586
M.Cityi düzene sokacak tek isim Mancini, dön yuvana Sinyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yassak yok dostum, kulüp başkanı yıllık 400 milyon sterlin gelirimiz var dışarıdan gelen(sahiplerinn dışında glen para), bu bütçeyi aşmadıımız sürece bize yasak koyamazlar diyor.Yaya'yi satip Pogbayi almalari gerekiyorlar bence. Gerçi transfer yasagi mevcut olup olmadigini bilmiyorum.
Vaay bee, o dönemler Kaka gibi inanılmaz bir oyuncu için 100 mliyon euro aşırı görülüyordu. Şimdi 22 yaşındaki Pogba için 80 milyon sterlin istiyorlarCevap: Manchester City Resmi Başlığı | The Citizens
Başımıza taş yağacak! Kaka için 100 milyon avro!
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka için 100 milyon avro teklif etti.
İtalya Başbakanı ve AC Milan'ın başkanı Silvio Berlusconi'nin televizyon şirketi olan Mediaset'in iddiasına göre, Gary Cook başkanlığındaki Manchester City yetkilileri, Kaka'nın transferini konuşmak için dün İtalya'ya geldi.
Brezilyalı futbolcu için AC Milan'a 100 milyon avro teklifte bulunulduğunu belirten Mediaset yetkilileri, Kaka'ya da her sezon için 15 milyon avro ödeneceğini ifade ettiler. AC Milan, konuya ilişkin bir açıklama yapmaktan çekinirken, dün Berlusconi, Kaka'nın AC Milan'da kalmasından umutlu olduğunu söylemişti.
![]()
-İnsanlar City Futbol Akademisine bakıyor. İnsanlar buradaki projelerimize bakıyor. En gençten A takıma kadarki bütün takımlarımızdaki teknik heyete, yapılaşmaya, organizasyona bakıyor. Biz Manchester'da hayal edilmesi bile zor olan birçok şeyi gerçekleştirdik.
Ama birkaç senede olacak bir olay değili bu, yıllar alacak bir iş. Belki bir 10 sene sonra meyvelerini toplamaya başlarlar ve Barcelona'nın altyapısı gibi olmayı başarırlar. Zaten şuan dünyanınn en büyük altyapı tesisi ve geniş imkanları Manchester City'de.En can alıcı nokta. Barça gibi City de aşağıdan yetişen oyuncuları daha fazla vitrine koymalı artık.
önceki sezon city'nin oynadığı 4-4-2 hayatımda izlediğim en güzel futboldu.
bende begenmistim.
negredo-kun ikili, yaya filan hepsi beast mode'du. Arsenali 6-3 yenmistiler, giden gelene çakiyordular.