Manchester City Takip Başlığı

City güzel oynadı. Bu City Guardiola'nın Bayern'inden farklı oynuyor biraz, arada daha dik paslar atıyorlar ve daha hızlı oynuyorlar, biraz daha eski Barcelona'ya benziyor.

Sistem oturmadıki daha. Eldeki oyuncu yapısına göre varyasyonlar değişebilir.

Oyuncu seviyeleri aynı demedim zaten ama oyuncu tarzları Bayern'den farklı, ilerigitme tarzları biraz daha o Barcelona gibi. Bayern'de öyle diildi, daha yavaştı, daha yana yana oynuyorlardı. Man City'nin oyuncu tarzları biraz daha farklı.

2008. Paslasma oyun kurma tarzı açısından söyledim, Guardiola'nın Bayern'inden farklı. İkisini de baştan beri izleyen anlar.
Bayern ile farklı da Barcelona ile pek benzerlik göremedim açıkçası. Press uygulamasını söyleye biliriz belki sadece. Neyse farklı hatırlaya olmuş olabilirim de belki

Bayern ile farklı da Barcelona ile pek benzerlik göremedim açıkçası. Press uygulamasını söyleye biliriz belki sadece. Neyse farklı hatırlaya olmuş olabilirim de belki

Daha fazla alan buluyorlar, Bayern Guardiola'yla o kadar alan bulamıyordu, Ancelotti'yle buluyor mesela. Tarzları daha uyuyor.

Son düzenleme:
Manchester City'nin yeni robot sponsoru UBTECH Robotics Corp oldu.

Şöyle de bir açıklama yapılmış:

"The Club constantly seeks to innovate and is dedicated to bringing beautiful football to its fans so they enjoy unforgettable moments. Innovation is also deeply embedded in the DNA of UBTECH Robotics and as a result we are excited to become the official global robot partner of Manchester City.

“UBTECH Robotics focuses on bringing intelligent consumer robots to every home in the world and creating a more intelligent, humanized lifestyle for all. With Manchester City, we look forward to bringing the excitement of intelligent robots and “beautiful football” together for all to enjoy.”

:)

Manchester City sign partnership with UBTECH Robotics Corp

@Ozan Puki ilgilenir diye görünce asayım dedim.

:asd: :asd:

Bu takımı takip edenler Galatasary hainidir.

2016 2017 sezonu şampiyonunu size takdim ediyorum

Daha liverpool ile karşılaşmadığı için erkenden şampiyon ilan edilen hocası leş takım.

Önümüzdeki hafta totenham maçıyla başlayacak düşüşü everton ile devam edecek.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt