- 16 Haziran 2010
- 203.145
- 154.989
- 6.838
Kane artik City'e gitmeli, Chelsea hele Lukaku'yu almisken bir anda mecbur oldu bu transfer City adina.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri CundHayriyi ciddiye alamıyorum ben. Bana hiç bir zaman top santrafor havası vermiyor. Totthenam falan gibi takımların yıldızı olur max. Haaland'ta o potansiyel var ama daha o seviyede de değil. Yine de transfer yapsam en azından potansiyeli olana yapardım.
Hayri kim @Hayri CundHayriyi ciddiye alamıyorum ben. Bana hiç bir zaman top santrafor havası vermiyor. Totthenam falan gibi takımların yıldızı olur max. Haaland'ta o potansiyel var ama daha o seviyede de değil. Yine de transfer yapsam en azından potansiyeli olana yapardım.
@Hayri CundHayriyi ciddiye alamıyorum ben. Bana hiç bir zaman top santrafor havası vermiyor. Totthenam falan gibi takımların yıldızı olur max. Haaland'ta o potansiyel var ama daha o seviyede de değil. Yine de transfer yapsam en azından potansiyeli olana yapardım.
uzak dur ekibimdenBiraz City token alalım o vakit
Bu piyasayı bu noktalara getiren avatarındaki şahıstır.Ingilizler ve Psg transfer piyasasinin altini ustune getirdi. Sadece 12 sene once dunyanin en iyi 2 oyuncusundan biri olan Ronaldo 94 milyon euro'ya satilmisti. Artik belki de 30-40 oyuncu bu paralara satilacak durumda.
Baskanimiz Sn. Ünal Aysal her konuda Avrupa futboluna yon verdi. Bruma transferiyle baslattigi sureci malesef bazi buyuk kulupler yanlis yorumlamis gibi gorunuyor.Bu piyasayı bu noktalara getiren avatarındaki şahıstır.
Yok yav diğeriBaskanimiz Sn. Ünal Aysal her konuda Avrupa futboluna yon verdi. Bruma transferiyle baslattigi sureci malesef bazi buyuk kulupler yanlis yorumlamis gibi gorunuyor.