Manchester City'den Çılgın Hamle: Harry Kane İçin 150 Milyon Euro'luk Teklif!

Kane artik City'e gitmeli, Chelsea hele Lukaku'yu almisken bir anda mecbur oldu bu transfer City adina.

Ben bu herifte bişey bulamıyorum ya.
Aşırı mıymıntı bazen sahada kayboluyor.
Yazık bu paralara.

bu paralar cok şişirme ya piyasa haşat oldu

O zaman St. Johnstone’lu Kane 300 milyon dolar.

Hayriyi ciddiye alamıyorum ben. Bana hiç bir zaman top santrafor havası vermiyor. Totthenam falan gibi takımların yıldızı olur max. Haaland'ta o potansiyel var ama daha o seviyede de değil. Yine de transfer yapsam en azından potansiyeli olana yapardım.

Hayriyi ciddiye alamıyorum ben. Bana hiç bir zaman top santrafor havası vermiyor. Totthenam falan gibi takımların yıldızı olur max. Haaland'ta o potansiyel var ama daha o seviyede de değil. Yine de transfer yapsam en azından potansiyeli olana yapardım.
Hayri kim @Hayri Cund

bu adamlar kazanıyor ki harcıyor makas açıldı diyoruz ama biz bir stopere 7 verirken top 5 6 kulübün 100 üzeri vermesi garibimize geliyor alışmamız lazım premier ligdeki yayın gelirleri çok yüksek

Ingilizler ve Psg transfer piyasasinin altini ustune getirdi. Sadece 12 sene once dunyanin en iyi 2 oyuncusundan biri olan Ronaldo 94 milyon euro'ya satilmisti. Artik belki de 30-40 oyuncu bu paralara satilacak durumda.

Ingilizler ve Psg transfer piyasasinin altini ustune getirdi. Sadece 12 sene once dunyanin en iyi 2 oyuncusundan biri olan Ronaldo 94 milyon euro'ya satilmisti. Artik belki de 30-40 oyuncu bu paralara satilacak durumda.
Bu piyasayı bu noktalara getiren avatarındaki şahıstır.

Geri
Üst Alt