Manchester United Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Hoca Nelsson'u baya baya silmiş belli ki. Vardır bir bildiği demek lazım.

Nelsson diye çok ağlamaya da gerek yok bence.

nelsson şu maçta oynamıyorsa ne zaman oynayacak
ve nasıl satmayı planlıyoruz saklayarak

Yanlış 11. Okan Hocayı her daim destekleyen beğenen biri olarak söylüyorum bunu. Vitor Nelson her türlü Kaan'dan iyi stoper.

İkincisi orta sahada Kaan Ndombele'den şuan için daha iyi oyuncu. Kaan 'ı stopere çekerek hem orta sahayı vermiş olduk hem de defansı.

Üçüncüsü ise Hakim Ziyech şu anda Barış' tan formayı kapacak durumda değil. Hele hele şu zemin düşünülürse kesinlikle Barış 11 başlamalıydı. Bu takımı fizik olarak kim taşıyacak bilmiyorum.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada mertens bu tempoyu kesinlikle kaldiramaz

ziyek mertens büyük sikinti

fiziksel olarak cok ezilirler

2. yarı kerem girip golü atıp taraftara sus işareti yapacaktır

kadro beni urkuttu beyler. ziyech henuz daha adam gecemedi. ndombele kapali kutu hantal, mertens hizli degil kapali savunmalarda falan is gorurde acik alanda bisey yapamayabilir. kaanin orta sahada yaptigi is olmayinca torreira ilk yari tukenebilir. cok sanslida olabiliriz belki ama bana guven vermedi.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ağır zeminde sakar ManU stoperlerine karşın kanada Barış beklerdim Ziyech yerine
+Ndom sıkıntı

Ziyech olması ofansif açıdan daha iyi değil mi ya. Ayağı temiz pas veriyor ve şut tehdidi var.
Tamam normal şartlarda bende bokluyorum bu adamı da o bölgeden çok boş kalıp içe girerek bol şut çekmektir belki taktik.
Ziyech-icard-mertens şeklinde bir top aktarımı olacak tahminen.

Beğenmedim ama haydi hocam haydi aslanlar.

İkinci yarı Kerem Barış girer, her maç yaşanan fiziki düşüş yaşanmamış olur. Ben beğendim kadroyu. İnşallah ilk yarıyı önde kapatırsak, Nelsson stopere, Kaan ortasahaya da geçebilir daha dengeli bir oyun oynanır. Öne geçtiğimiz senaryoda oldukça olumluyum..

United'ın yedekler çok kötü

Man utd orta sahaya amrabat aygırını koymuş, bu zeminde nasıl durduracağız. Kaan orta saha olmalıydı.

Yağmur bize avantaj olur diyordum ama bu kadromuzla yapmur uniteda avantaj olur

Geri
Üst Alt