Manchester United Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Yanlış kadro ,nelssonu goz göre göre çöpe attık üstelik Kaan stoper oynayamiyor

Ziyech tercihi umarım iyi olur
Hem bu zeminde fizik mücadele olarak hem de şimdiye kadar sağ kanatta oynadığında hiç beğenmemiştim
Hep içe çekiyor, hiç çizgiden koşu, rakibin üstüne gitme, sıfıra inme gibi şeyler yapmadı şimdiye kadar
Derin pas dışında durdurmak kolay oldu hep

Ndombele soru işareti. Hoca inşallah haklı çıkar. Nelsson kesin satılıyor anlaşılan.

Valla kadroyu Ten Hag kursa bu kadar kurardı açık söyleyim. Manu şu an tamamen kontra takımı yani tam adamların arayıp da bulamayacakları bir 11 olacak sahada.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nelsson oynamalı, Terim' in son sezonundaki Avrupa maçlarına benzer bir oyun anlayışıyla çıkılmalıydı. Baktın skor gerekiyor, özüne dönerdin ikinci yarıda yine...

Hocanın taktiksel manada hiç esneklik göstermemesini endişeyle izliyorum artık...

Allah torreiraya güç kuvvet versin

Ben olsam nelsson apo önde ise kaan torreira yapardım

Yani Bayerne 3 gol attılar, 2 kontra bir duran top. Kendi sahalarında bize attıkları 2 gol kontra. Şu maça topa sahip olmak isteği fazla yanlış. Umarım yanılırım.

nelsson bütün planları bozdu... nelsson, kaan olmalıydı.. pozisyonlar da değişti.. kadro ile fazla oynandı bir anda..

Bir de pek hamle oyuncumuz yok gibi
Yani kerem, bay, tete, bu üçünden ikisi girer herhalde kanat rotasyonunda
Burada sadece Barış etki eder diye düşündüm
Normalde Kerem de eder tabi ama Zaha’dan daha etkili olmaz herhalde

2 oyuncu böyle değiştirdik diyelim sonra geriye sergio, demirbay, bakambu kalıyor ki bunlara oyunu değiştirir gözüyle bakamıyorum

Hoca ilk yarıda vurup sonra üstüne yatmaya çalışacak diye hissediyorum, umarım doğru seçimdir

Yani Bayerne 3 gol attılar, 2 kontra bir duran top. Kendi sahalarında bize attıkları 2 gol kontra. Şu maça topa sahip olmak isteği fazla yanlış. Umarım yanılırım.

O maçın ve bizim maçın kırılma oyuncusu casemiroydu.
Herif maçın dönemesi için ölümüne savaştı o maç.
Hala eksikliğini giderebilecek bir oyun planı geliştiremediler ve muadili de yok adamlarda.
Müthiş bir herif keşke bizim olsa.

Geri
Üst Alt