- 11 Aralık 2009
- 17.359
- 10.350
- 1.838
Aynı anda Mertens, Ziyech ve Ndombele hiç aklıma yatmadı. Hayırlısı inşaallah...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet kiralık olarak başakşehirde
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel soruo halde tribünde neden yagız var
Şu zeminde şu kritik maçta piyasa yaptıramayız yav işler daha kötü olabilir. Bayern maçında herifler bastırmıyorken yediğimiz gol aslında biraz özet gibi.Nelsson satılacaksa da böyle mi satılacak? Piyasa yapabileceği bir maçtı. Geçen sene bizi şampiyon yapan oyunculardan biriydi, hadi yüzü eskidi diye hemen gözden çıkaran güruha laf söylemeye dahi gerek yok da hocanın bu yaptığı satış için de dezavantaj. 7 milyon euro yatırım yapıldı Nelsson'a en kötü 15'e falan yollanırdı. Bu kafayla aldığın fiyata satsan şükret. Yerine oynayan da Kaan. Nelsson'u oynatmamak için Kaan'ı iyi olduğu mevkiden çekip şu maça ölü Ndombele ile başlamak cidden çok acayip bir tercih.
Fazla cüretkar bi kadro. Barışı isterdim ben shawın karşısına. Boey çok yalnız kalacakAynı anda Mertens, Ziyech ve Ndombele hiç aklıma yatmadı. Hayırlısı inşaallah...
Adam bağını koparmış artık belli. Gitmek istiyorum diyor zatenNelsson'u sadece maçtan maça görüyoruz fakat hoca her gün görüyor demek ki ilk 11 değilse farklı sıkıntılarda var çokta üzerine düşmemek lazım.